furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Volkswagen Crafter kisteherautó zöld és megbízható

2013.05.10

Volkswagen Crafter bérlés. Teherautó bérlés, Volkswagen kisteherautó kölcsönzés

A Volkswagen Haszongépjárművek új Crafter sorozata nyerte el a 2013-as "Zöld Kisteherautó" ("Green Van 2013") díjat, amelyet a "VerkehrsRundschau" szakmai folyóirat ítél oda immár három éve a környezetet leginkább kímélő transzporternek. A Volkswagen Crafter a múlt hónapban végzett a Dekra 2013-as meghibásodási jelentése élén, a kisteherautók kategóriájában ugyanis e modellnél észlelték a legkevesebb hibát az átvizsgálások során.

Három esztendeje osztja ki a "VerkehrsRundschau" szakmai folyóirat "Trucker" testvérmagazinjával közösen a "Zöld Teherautó" ("Green Truck") és a "Zöld Kisteherautó" ("Green Van") díjakat. A transzporterek mezőnyében a Volkswagen Crafter összesen 5.927 környezetvédelmi pontjával, 18 vetélytársával szemben győzedelmeskedett az idén.
A diadal szempontjából alacsony üzemanyag-fogyasztása mellett mindenekelőtt a minden teljesítményváltozatára érvényes EEV-besorolás bizonyult döntőnek. Az EEV (Enhanced Environmentally Friendly Vehicle) a haszonjárművekre jelenleg érvényes legszigorúbb európai kipufogógáz-szabvány, amely az Euro 5 előírásait is felülmúlja.

A Dekra meghibásodási jelentése három futásteljesítmény-kategóriában, 50 ezer kilométerig, valamint 50 és 100 ezer, illetve 100 és 150 ezer kilométer között tartalmazza a vizsgált járművek hibagyakoriságát.
A Volkswagen Crafter kisteherautó mindhárom kategóriában az élen végzett, ezzel a Volkswagen Haszonjárművek Crafter sorozata 2012 után már második egymást követő alkalommal bizonyult a legjobbnak a Dekra meghibásodási jelentésének transzporter-kategóriájában.

Eredmények a Zöld Kisteherautó kategóriában: ITT


Bővebb info a Dekra meghibásodási eredményeiről: megbízhatósági lista

Forrás: Volkswagen haszongépjárművek

Volkswagen Crafter teherautó bérlés

Volkswagen Crafter furgon bérlés

Vissza