Kapcsolat


upload/e_web_text/6page-img1.jpg

Felhívjuk a figyelmét, hogy a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével kizárólag a FaXuniL Kft (a teherautoberles.hu üzemeltetője) küld üzenetet.

A FaXuniL kft nem rendelkezik saját gépjárműparkkal, csak a honlap fejlesztését és üzemeltetését végzi. Kérnytelenek voltunk a telefonszámunkat innen eltávolítani, mert teherautó bérléssel kapcsolatban (konkrét bérleti szándékkal) cégünket hívták fel. Telefonon is szívesen felvesszük Önnel kapcsolatot, ez irányú kérést jelezze e-mailben, vagy a FaXuniL Kft weboldalán is megtalálja telefonos elérhetőségünket.
 

Kérjük használja az ajánlat kérő kérdőívet, hogy teherautó bérlési, kisbusz külcsönzési illetve furgon bérlési szándékát jelezze.Partnereink megkapják az e-mailjét, amelyre várhatóan gyorsan - de ezt sajnos garantálni nem tudjuk - ajánlatot fognak küldeni. Sikeres ajánlatkérés után a szolgáltatói térképen is láthatóak a kölcsönzők közvetlen telefonszámai és weboldalaik.
Az ajánlat kérésének állapotát - hányan kérték le, kik akarnak ajánlatot küldeni, vagy kik utasították vissza az ajánlat tételt a teherautoberles.hu weboldalunkon tudják nyomonkövetni.
Ajánlat kérés előtt érdemes átolvasni a sikeres ajálatkérés titkai összeállításunkat, amelyet 3 hónapos tapasztalat után állítottunk össze.


Kérjük, a pontosabb és gyorsabb ügyintézés érdekében az üzenet küldés előtt válassza ki az üzenet típusát a legördülő menüből, amennyiben nem csak általános levélküldésről van szó.FaXuniL Kft
H-2220 VECSÉS Város utca 2.

Kérjük használja az ajánlatkérő kérdőívet ajánlat kéréshez!
e-mail cím: e-mail küldő űrlap (technikai kérdések, weboldallal kapcsolatos ügyek)

Telefonszámunk: +36-30-256-8-255 (kizárólag technikai kérdések, kölcsönzői tájékoztató, kölcsönzési igényét az ürlapon fogadjuk)
e-mail cím: info@faxunil.hu

adószám: 13017996-2-13
bankszámla: CIB BANK Vecsés 10701276-48698607-51100005

e-mail küldés


  1. biztonsági kód
    Kérem adja meg a szövegmezőbe a képen látható biztonsági kódot! Ha a kód nem jól olvasható a képre kattintva újat kérhet!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.