furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Chevrolet emblémával a Nissan kisteherautója

2013.05.17

Chevrolet kisteherautó Nissan alapon

A General Motors és a Nissan közös vállalkozásba kezdett, ezt jelentette be a két gyártó a héten. A GM Chevrolet márkanév alatt fogja árulni a Nissan kisáruszállítóját az NV200-ast.

A japánok már bevezették az észak-amerikai piacra a dobozosukat, a modell többek között New York városának is bejött, hiszen ezt jelölték ki a jövő taxijának.

A kisteherautó Chevrolet City Express néven 2014 őszétől kerülhet a kereskedésekbe. A lépésre azért volt szükség, mert a GM flottavásárlói egyre nagyobb igényt mutattak egy kisáruszállítóra.
A semmiből kifejleszteni pedig sokkal időigényesebb és költségesebb lett volna a jelenlegi megoldásnál. Az Nissan NV200-ast pedig már elfogadta az amerikai és kanadai vásárlóközönség, így a Chevy emblémás változatától sem fognak ódzkodni.

Azt még egyelőre nem tudni, hogy műszakilag mennyit változtat majd a modellen a GM, a biztos az, hogy a kocsi frontrésze és a dísztárcsái változnak, de az egyébként nem feltétlenül előnyös kontúr marad. Bár igaz ami igaz, az NV200-as sikere eddig sem a külcsínben rejlett. A Nissan autója eddig is nagy sikernek örvendett, most viszont mind a japánok, mind az amerikaiak nyerhetnek az újonnan köttetett üzleten. A Nissan növelheti kapacitását, a Chevrolet pedig egy modern, a piaci igényeknek megfelelő modellel bővítheti kínálatát.lítója

 

Forrás: kamionhirek.hu

Kisteherautó bérlés

teherautó bérlés

Vissza