furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

új Transit Connect furgon

2013.07.08

Ford Transit Connect furgon bérlés, teherautó bérlés

Az év második felében bemutatkozó furgon modell a válaszfalban kialakított rakodónyílás és a felhajtható első utasülés révén akár szokatlan formájú és terjedelmes tárgyak, akár 3,4 méter hosszú tárgyak szállítására is alkalmas, a hosszú tengelytávú L2-es változatba az oldalsó tolóajtón keresztül is beemelhető egy euro-raklap. A Kombi változat hátsó üléseinek ledöntésével pedig különlegesen sík padlójú rakodótér jön létre.

A Ford mérnökei olyan rakodónyílás-rendszert terveztek, hogy a Transit Connect L2 kisteherautó vezetője csöveket vagy padlódeszkákat is be tudjon pakolni, de a rövid tengelytávolságú L1 változatba is befér egy 3 méteres rakomány. Ehhez a zsanérozott rakodónyílás-ajtóra és egy különleges lehajtható-süllyeszthető rendszerű első utasülés beépítésére volt szükség, a műszerfalat pedig úgy kellett kialakítani, hogy a hosszú tárgyak becsúszhassanak alá.

Az új Ford Connectben mindemellett olyan alakítható ülés található, amelyen a vezető mellett még két utas utazására van lehetőség. A rakodótér alapfelszereltségének részét képezik a derék- és vállmagasságban felszerelt csomagrögzítő pontok, amelyek segítségével könnyebben rögzíthetők és szállíthatók a különféle állványok és rácsszerkezetek. A funkcionalitás érdekében nagy fényerejű LED-raktérvilágítást építettek be a tervezők. A kombi és a duplakabinos áruszállító furgon modellváltozatokban  variálható hátsó üléssor és raktérelválasztó háló található, az L2 kivitel síkba dönthető második és harmadik üléssort kínál.

A vadonatúj Transit Connect áruszállító kisteherautó rakterének teljes kapacitása 2,9  köbméter illetve 3,6 köbméter lehet a beépített válaszfallal, míg a válaszfal nélkül - az első rakodótérrel együtt - 3,7 köbméter az L1 esetében, L2-es változatnál pedig 4,4 köbméter. Az áruszállító furgon maximális teherbírása eléri az 1000 kilogrammot, ami a kategória legjobb értéke. Az új modell várhatóan még 2014 előtt megjelenik a márkakereskedésekben.
 

Forrás: vezess.hu

Furgon bérlés

teherautó bérlés

Ford Transit kisteherautó bérlés, Ford Transit Connect kisteherautó kölcsönzés

Vissza