furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Megkezdődött a Sprinter oroszországi gyártása

2013.07.17

Mercedes furgon bérlés, Mercedes kisbusz bérlés

A hét elején indult meg az orosz Mercedes kisáruaszállítók termelése. A GAZ-zal kötött megállapodás értelmében a Nyizsnyi Novgorodban található gyár a Mercedes Sprinter korábbi változatát készíti, Sprinter Classic név alatt. A GAZ Oroszország legnagyobb kisteherautó-gyártója, a helyben készült Mercedeseket azonban nem saját, hanem a német cég által kiépített viszonteladói hálózaton keresztül értékesítik. A hivatalos kezdést kisebb ünnepség kísérte a gyárban.
Az eseményen a GAZ és a Daimler oroszországi vezetősége is részt vett. A németek nem véletlenül döntöttek a helyi termelés beindítás amellett. Az orosz piac évről-évre növekszik, az utóbbi három esztendő során óriási volt a fejlődés. 2012-ben 150 ezer transzporter talált új gazdára és az idei évre is 3-5%-os növekedést prognosztizáltak az elemzők. A leggyorsabb és rövid távon legolcsóbb megoldás a partner-kapcsolat volt a Diamler számára, a GAZ-zal kötött együttműködés beindítása így is rengeteg pénzt és erőforrást emésztett fel. A németek 100, az oroszok 90 millió euróval szálltak be a hogy a közös termelés létrejöhessen.

 

Forrás: kamionhirek.hu Fotó: Daimler

 

Mercedes kisteherautó kölcsönzés

teherautó bérlés

Mercedes Sprinter bérlés, furgon bérlés, kisbusz bérlés

Vissza