furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Elit mikrobusz: Mercedes-Benz Vianó

2013.10.22

Kisbusz bérlés, Viano bérlés

2014-ben frissül a Mercedes Vinao kisbusz is.

A Mercedes-Benz a személyautók mellett igyekezett a mikrobuszok kategóriájában is mély nyomot hagyni, s a Viano valóban a kategória krémjével jelentett egyet. Azonban a nevet búcsúztathatjuk, ugyanis a következő generáció már V-osztály néven kel életre, s újabb mércét igyekszik felállítani a szegmensben

A V-osztály egyébként jövő évben érkezik, a pontos premierről azonban még a stuttgartiak is hallgatnak, ám a gyártó által közölt fotósorozat szerint már meglehetősen kész állapotról adhatunk hírt. A Mercedes-Benz a műszerfalról, illetve a belsőről tett közzé néhány képet, megmutatva, milyen is lesz az új egyterű.

Forrás: autopult.hu

Prémium kisbusz bérlés

Sokszor lehet szükség kisbusz bérlésre. Ha igazán elegánsra van igény reprezentációs célból vagy VIP személyszállításhoz, nem kérdés, hogy Önnek Viano kisbuszt érdemes bérelnie.

Adja le ajánlatkérését itt, hiszen több partnerünk rendelkezik prémium katergóriás Vito és Viano kisbuszokkal. Ajánlatkérését egyszerre több kölcsönzőnek juttatja el rendszerünk.

Vissza