furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Unimog haszongépjármű Euro6

2013.10.28

teherautó bérlés

Az Unimog évről-évre népszerűbb, ezért a Mercedes elpusztíthatatlan típusa mindig megkapja a legaktuálisabb technológiát is.

Mercedes Unimog kisteherautó

Így idén már Euro6-os motorokkal gyártják a kisteherautót, az első példány már le is gurult a futószalagról a wörthi gyárban, a héten pedig át is adták az első vásárlónak. Az U423-as narancssárga fényezést és 231 LE-s motort kapott, új tulajdonosa pedig a Rosinsky Dienstleistungs GmbH. Az Unimogot téli munkálatokra használják majd a németországi Alsó-Szászország tartományban.

Az 1985-ban alapított Rosinsky GmbH első teherautója is egy Unimog volt, a cég már akkor is útkarbantartással foglalkozott. Az évek során komoly vállalattá nőtte ki magát, jelenleg 60 alkalmazottal és 100 különböző teherautóval dolgoznak, ebből pedig az új géppel együtt immáron 12 Unimog. A wörthi gyárban a kisteherautók négy, illetve hathengeres, 156 és 299 LE közötti teljesítménnyel rendelkező Blue-Efficiency-Power-Medium-Duty-motorokkal készülnek. Az új erőforrások a gyártó ígérete szerint 3%-al kevesebb üzemanyaggal is beérik. Várható élettartamuk hosszabb, mint az elődgenerációé, annak ellenére, hogy a szervizperiódusokat tovább nyújtották.

Forrás: kamionhirek.hu

 

Teherautó bérlés

Teherautót szeretne bérelni? Ne keresgéljen tovább. Weboldalunkon elég egyetlen ajánlatkérést kitöltenie és leadni az ajánlatkérést, amelyet egyszerre több teherautó kölcsönző kap meg.
Teherautó bérlés hatékonyan és kényelmesen!
 

kapcsolódó tartalmak
Vissza