furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Ford Transit évforduló

2014.05.24

Ford Transit kisteherautó bérlés

A Ford Transit – amely idén újult meg teljesen – már 50 éve van a piacon, ami rengeteg idő egy típus történelmében. Éppen ezért a gyáriak úgy döntöttek, ideje mélyebbre ásni, hogy megoszthassák velünk, mi minden történt fél évszázad alatt a kisteherautó és kisbusz életében.

Ötven év alatt nagyon sok minden tud történni egy autóval, ami folyamatos fejlesztésének hála képes volt folyamatosan bizonyítani, így a mai napig meghatározó tagja a kisbuszok kategóriájának. A különleges Transitokért lapozzák végig galériánkat is.

Forrás: egyteru.hu/

Teherautó bérlés hatékonyan.


A teherautóbérlés.hu segítségével egyszerre több teherautókölcsönzőtől tud ajánlatot kérni. Önnek csak egyszer kell átgondolni és megfogalmaznia, hogy mire van szüksége. A teherautó bérlés ajánlatkérését rendszerünk azoknak a kölcsönzőknek fogja kézbesíteni, akik a szűrési feltéreleknek megfelelnek.

Gondoljon csak bele, hogy hány telefont úszhat meg akkor, ha ingyenes kényelmi szolgáltatásunkat veszi igénybe és adja le ajánlatkérést teherautó bárlésre weboldalunk segítségével!

Ne telefonálgasson feleslegesen! Fogalmazza le az igényét, küldje el az ajánlatkérését és várjon egy picit, talán perceken belül fel fogja hívni egy olyan kölcsönző, akinek van olyan autója ami Önnek kell és szabad is az adott időben!

Nagyon sok kölcsönző partnerünknek van Ford Transit kisteherautója és 9 személyes kisbusza is, hiszen a Ford Transit egy nagyon jó, megbízható és gazdaságos választás.

 

Vissza