furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Ponyvás teherautó bérlés

2014.06.08

A ponyvás teherautók nagyon jó rakodási tulajdonságaik miatt kifejezetten népszerű tehergépjárműveknek számítanak. Ha belegondolunk, a közutakon is többnyire ilyen teherautókkal találkozhatunk hétköznapi utazásaink során.
Hogy honnan ez a nagy népszerűség? Könnyű a választ megadni, s csak önmagunkat ismételhetjük: tökéletes rakodási tulajdonságok.

Milyen feladatok elvégzésére érdemes ponyvás teherautót bérelni?

Ha olyan szállítási tervei vannak, melyek részét képezi a több fázisból álló berakodás, akkor igazából nincs jobb választás a ponyvás teherautónál. Mindenfajta olyan áru, szállítmány nagyszerűen fuvarozható ezzel a tehergépkocsi típussal, amely esetében fontos szempont a természeti erők ellen való, megfelelő védelem, illetve lényeges, hogy amit szállítunk az egyéb okokból is (kíváncsi szemek elől való elrejtés például) védett helyen legyen.

Ha költöztetési szituáció adódik, akkor egyértelműen ponyvás teherautót béreljen!

Jól fixálható a raktérben minden, többnyire igen nagy a rakodási magasság, amiképpen a plató mérteitől függően ugyan, de alapvetően igen nagy terünk áll rendelkezésre egyébként is (a ponyvás teherautók platója a leggyakrabban igen széles, amiképpen igen hosszú is).

Olyan esetekben a leghálásabb ponyvás teherkocsit választani, ha áruszállításról van szó, s az áru több darabban, több adagban van, különböző helyeken. Miért jó ilyenkor a ponyvás teherautó? A ponyvát elég félrerántani és már mehet is s rakodás. Aztán, ha végeztünk, nem kell teljesen befűzni a ponyvát: mehetünk tovább a következő állomáshoz, s ezt addig csináljuk, amíg csak szükséges. Nem véletlen, hogy az italszállítók és a hasonló vállalkozásokban érintettek ilyen autókat használnak. Csak „kidobja” az áru adott helyre szánt részét és süvít is tovább.

Dobozos teherautó bérlés vagy ponyvás furgon kölcsönzés?

Minden pozitív tulajdonság mellett azért érdemes odafigyelni arra a talán nem éppen elhanyagolható részletre is, hogy a ponyva sajnos nem zárható olyan biztonsággal, mint egy dobozos felépítmény. Ennek hatására előfordulhatnak lopások, vagy lopási kísérletek, ezért nem érdemes huzamosabb ideig elhagyatott helyen parkolni egy megpakolt rakterű ponyvás teherautóval.
Ugyanígy nem érdemes az autót őrizetlen parkolóban éjszakáztatni sem.
Ezek persze olyan apróságok, amelyek nem okozhatnak gondot, ha az ember kellőképpen odafigyel a részletekre.

Miért béreljem, ha akár meg is vehetem?

Igen, akár meg is veheti, sőt! Mindenképpen tegyen így, ha állandó használatra kell a teherautó. Azonban már akkor is megéri bérelni, ha havonta csak egyszer-kétszer szeretné használni Ha bérli, nem kell foglalkoznia az amortizáció kérdésével, de az sem kell, hogy foglalkoztassa, vajon mennyit kérnek majd a szervizben. A biztosítás is irreleváns kérdés, ha bérli az autót.
A ponyvás teherautó bérlése tehát már akkor nagyon megéri, ha nem kell napi, vagy heti fuvarban lennie.
Egy saját tulajdonban lévő teherautóval sokszor több baj van, mint amennyi hasznot lehet húzni a segítségével. Persze mindez szerencse kérdése is, de egy elhanyagolt állapotban lévő teherautó szervizelése gyakran horribilis összeget jelent, ám a műszaki szabványok miatt elkerülhetetlen a rendszeres vizsgálat és a javítás.

Európa szerte nagyon népszerű szolgáltatássá lett napjainkra a teherautó bérlés.

A nyugat-európai cégek túlnyomó része nem is tart saját teherautót, hanem minden felmerülő esetben bérel egyet.
Amúgy is leírhatja az adóból az autóbérlés költségeinek egy jelentős részét, s a könyvelésnél is komoly könnyebbséget jelent, hogy nem kell külön paksamétákat vezetni egy teherautóról.

Teherautó bérlés hatékonyan!

Vissza