furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Fiat Dobló Panoráma és Cargo bérlés

2014.08.11

teherautó bérlés, furgon kölcsönzés

A Dobló a Fiat kisméretű személyszállító és haszongépjárműve. A 2013-ban megújult modellcsalád a Cargo esetében hosszított tengelytávval és magasított tetővel is elérhető.

Az alapmodellek 2.755 mm-es tengelytávja a hosszabb, fuvarozásra szánt verzióban 35 centiméterrel gyarapodik, melynek hatására a 4,39 méteres hosszúság 4,74-re növekszik. Az áruszállító Cargo modellek könnyen felismerhetőek háromajtós kialakításukról, de 84 mm-rel magasabb karosszériájuk is árulkodó lehet.

A Panoráma névvel ellátott személyszállító verzió az alap ötüléses kialakítás mellett 7 személynek helyet adó belső térrel is rendelhető. A hosszirányban mozgatható középső üléssor mögé ilyenkor 180 ezer forint ellenében még két szék kerül, amelyet nem csak összehajthatunk, de ha nincs szükség rá, egyszerűen ki is vehetjük az autóból. Épp úgy, mint a középső padot, melynek köszönhetően a személyszállító verziók csomagtartójának mérete a 3,2 köbméteres űrtartalmával vetekedhet a fuvarozásra szánt példányokéval, de az ötüléses verzióban elérhető 790 liternyi raktér is nagyon szép adat.

A Cargo modellek két személyt szállíthatnak, de cserébe a normál és hosszított verziók raktere a kompakt külső méretek ellenére is 1,82/2,17 méter hosszú, s a legszélesebb ponton 1.714 mm széles tárgyak elhelyezésére is alkalmas. A modellek maximális teherbírása eléri az 1 tonnát. Az alapból 3,4 köbméteres rakteret az első utasülés döntésével további négy tizeddel növelhetjük. A hosszított tengelytáv pedig 4,2-4,6 köbméter rakteret tesz lehetővé, a magasított tető hozzáadásával pedig ezt 5,4 köbméterig fokozhatjuk.

A típus különlegessége a Work up névre hallgató platós verzió, amely két személy szállítása mellett 2,3 méter hosszú platóján 4,2 köbméternyi rakfelületet biztosít. Vezetővel a típus teherbírása 1 tonna.

A motorpalettán összesen hatféle hajtásláncot találunk: egy benzinüzeműt, egy földgázzal hajtottat és négy turbófeltöltős dízelt. Az 1,4 literes benzinmotor szívó (95 LE) és turbós kivitelben elérhető – utóbbiból készül a földgázüzemű verzió, melynek teljesítménye a turbófeltöltésnek köszönhetően 120 lóerő. A dízelek közül 90-től 135 lóerőig lehet válogatni – a különböző hengerűrtatalmű és erejű motorok közös tulajdonsága az alacsony, 5 és 6 liter közötti átlagfogyasztás. Az akár 35000 kilométeres szervizperiódus költséghatékony és problémamentes üzemeltetést szavatol, a leggyengébb dízeles hajtáslánc pedig a hatfokozatú kézi helyett ötfokozatú, robotizált váltóval érhető el.

Teherautó bérlés

Amennyiben teherautó bérlés oldja meg a problémáját, ne habozzobn, adja le ajánlatkérését a teherautóbérlés.hu weboldalon keresztül.

Az ajánlakérés kitöltése csak néháány percet vesz igénybe, amivel viszont akár órákat is megtakaríthat.

 

Vissza