furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés

megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!


  2. Popup
  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx

székhely adatok
minőségi elvárásaim


  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Általános Szerződési FeltételekA jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a FaXuniL Kft. (Szolgáltató) által nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Bérbeadó) és ajánlat kérő (Ajánlatkérő) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek).

A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a www.teherautoberles.hu weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) található elektronikus piactéren (a továbbiakban: teherautoberles.hu weboldal) keresztül történik. Továbbá jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan kereskedelmi ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között jön létre.

A teherautoberles.hu weboldalon történő vásárlást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (”Ektv.”) szabályozza, azzal, hogy a jelen ÁSZF-el az Ektv. 5.§ (2) és a 6.§ (1)-(2) bekezdéseiben foglaltak szerinti tájékoztatást megadta a Szolgáltató.

1. CéginformációFaXuniL Kft
H-2220 VECSÉS Város utca 2.

Kérjük használja az ajánlatkérő kérdőívet ajánlat kéréshez!
e-mail cím: e-mail küldő űrlap (technikai kérdések, weboldallal kapcsolatos ügyek)

Telefonszámunk: +36-30-256-8-255 (kizárólag technikai kérdések, kölcsönzői tájékoztató, kölcsönzési igényét az ürlapon fogadjuk)
e-mail cím: info@faxunil.hu

adószám: 13017996-2-13
bankszámla: CIB BANK Vecsés 10701276-48698607-51100005

 

2. Általános információk

2.1. A Szolgáltató az Ajánlatkérők számára a szolgáltatást díjmentesen biztosítja. Az Ajánlatkérők a teherautoberles.hu weboldalon regisztrálhatnak, hogy amennyiben többször veszik igénybe a szolgáltatást, adataikat ne kelljen minden egyes alkalommal újból begépelni. A regisztrált felhasználók adatait a rendszer tárolja és szükség esetén a bejelentkezett felhasználónak rögzítéskor felkínálja.

2.2. A Bérbeadók részére a weboldalon a regisztráció díjazás ellenében történik. A Bérbeadók a www.teherautoberles.hu weboldalon regisztrálhatják cégüket, gépjárműveiket, szerződési feltételeiket, áraikat, amelyek a www.teherautoberles.hu weboldalon megjelennek. A Szolgáltató a Bérbeadók részére az Ajánlatkérők által leadott ajánlatkéréseket e-mailben megküldi, lehetőséget biztosítva a Bérbeadók és az Ajánlat kérők között közvetlen bérleti szerződéses viszony kialakítására.

2.3. A Jelszó elfelejtése esetén, kérésére újra rendelkezésre bocsátjuk. A jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség. A hibás regisztrációs lapok elküldéséből keletkező károkért a szolgáltató nem vállal felelősséget.

 

3. Ajánlat kérés menete

Az Ajánlatkérő a www.teherautoberles.hu weboldalon az erre kialakított kérdőív kitöltésével megfogalmazza az ajánlatkérése tárgyát, megadja a kapcsolatfelvételhez szükséges adatait és az ajánlatkérést elküldi. Az ajánlat kéréssel egyidejűleg, opcionálisan az ajánlatkérő regisztrálhat is a www.teherautoberles.hu weboldalon és igény szerint fel is iratkozhat a hírlevél szolgáltatásra is.

Az elküldött ajánlatkérésről az Ajánlatkérő is kap egy e-mailt, amelyet a Bérbeadók részére a rendszerünk megküld.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget az ajánlatkérések valós tartalmáért és nem vállal garanciát arra sem, hogy az ajánlatkéréseket a Bérbeadók megválaszolják.

4. Árak

4.1. Az Ajánlatkérők számára a szolgáltatás díjmentes.

4.2. Bérbeadói árjegyzék:

Az árak Forintban és áfa nélkül értendőek
hónapok 1 3 6 12
havi díj 5.000,- 3.600,- 3.060,- 2.520,-
egyösszegben fizendő
megrendeléskor
5.000,- 10.800,- 18.360,- 30.240,-
egyösszegben fizendő
megrendeléskor
banner hirdetéssel együtt
10.000,- 27.000,- 51.000,- 96.000,-

 

 

5. Fizetési lehetőségek, számlázás

5.1. Előre utalás: A szolgáltatás megrendelésekor a szolgáltató előlegbekérőt állít ki, amelyet e-mailben juttat el a Bérbeadónak, amelyek előre utalással lehet kiegyenlíteni.

5.2. Bankkártyás fizetés: A Bérbeadó a megrendelés gombra kattintás előtt bepipálja a bankkártyás fizetés négyzetet. A CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Szolgáltató nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a www.teherautoberles.hu webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.
A szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

5.3. A szolgáltató a számlát postai úton juttatja el a Bérbeadók részére

6. Bérbeadó elállási joga

A Bérbeadó a szolgáltatási díjat előre fizeti meg. Amennyiban valamilyen oknál fogva úgy dönt, hogy eláll a szolgáltatástól (megjelenés a www.teherautoberles.hu weboldalon) a Szolgáltató az időarányosan befizetett díj 5.000 Ft + áfa feletti fennmaradó összegét visszatéríti a szolgáltatás párhuzamos megszűntetésével.

7. Egyebek

A www.teherautoberles.hu weboldal, biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit.

A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. A Partnert terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

A Szolgáltató a Partnerek által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A megrendeléssel és a jelen ÁSZF A Szolgáltató a Partnerek adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként/közreműködőjeként jár el. A Szolgáltató a Partnerek adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény mindenkor hatályos rendelkezései szerint jár el.

A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan, külön értesítési kötelezettség nélkül módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A már leadott megrendelésekre a leadáskori ÁSZF irányadó.

A szerződő Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő Felek értékhatártól függően a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

FaXuniL Kft.
A www.teherautoberles.hu weboldal üzemeltetője