furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Frissült a raklapnyelő - Opel Movano

2013.03.02

Az egyik legfontosabb változtatás a start-stop rendszer megjelenése, mely az első kerék meghajtású 100 és 125 lóerős, hatsebességes kézi váltós, 2,3 literes dízeleknél lesz elérhető.

A gyártó tájékoztatása szerint az új fejlesztésnek köszönhetően a Opel Movano kisteherautó fogyasztása legalább 8 százalékkal csökken, ennek köszönhetően 6,7 liter/100 km érték lehet, ami első ránézésre karcsúnak tűnik. További változtatás, hogy a hátsókerék hajtású, duplakerekes tengellyel szerelt alvázas modell az eddigi 3 tonna helyett ezentúl 3,5 tonna vontatására alkalmas.

Ugyancsak változás, hogy a Opel Movano ezentúl légrugózással is kérhető. Az extra előnye, hogy kezelése egy gombnyomással megoldható a dobozos és alvázas kivitelnél egyaránt. A műszaki fejlesztések mellett egy karosszériaváltozattal is bővül a kínálat, eddig ugyanis a félig üvegezett variáns hiányzott a modellkínálatból.

Az euro-raklapot is elnyelő típus felszereltségében ugyanakkor továbbra is megtalálható az ABS vészfék-rásegítő, a vezetőoldali légzsák, az elektronikus indításgátló és a távirányítású központi ajtózár.

 

Forrás: vezess.hu / Worldcarfans.com

Teherautó bérlés

Kisteherautó bérlés

Vissza