furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Különleges furgonok a Nissantól

2013.03.22

Nissan taxi

A Nissan az április 9-11. között megrendezendő birminghami NEC haszongépjármű kiállításon mutatja be a brit nagyközönség számára sajátos kialakítású londoni taxiját, illetve az eNV200-at, az elektromos hajtású áruszállítót.

Az eNV200-ban egy 24 kilowattórás lítium-ionos akkumulátor található, mellyel egy feltöltés alatt
75-175 kilométer tehető meg. A 80 kilowatt teljesítményű elektromos motor névleges nyomatéka pedig akár 207 newtonméter is lehet. A Nissan mérnökei a jármű tervezésekor törekedtek arra, hogy a szállítmányozásban költségnövelő faktorokat a lehető legalacsonyabb szintre csökkentsék.

Az elektromos üzemű furgon tavaly januárban mutatkozott be Detroitban, azóta számos vállalat - köztük az AEON Retalil, a FedEx és a British Gas - tesztelte. A Nissan mérnökei nagy reményeket fűznek az új típusoz, ugyanis bíznak abban, hogy a sikere hasonló lesz a korábban debütált szintén elektromos meghajtású Leaf-hez.

Az NV200 taxi a Nissan áruszállítójának személyszállító változata, ennek köszönhetően teljes egészében örökölte a furgon alapjait, továbbá műszaki felszereltségét. Az elegáns külsejű jármű összesen öt utas szállítására alkalmas, újdonság viszont, hogy a taxiban kerekesszékes ügyfél utazására is van lehetőség.  A NV200-as fordulóköre 7,6 méter, ami egységes követelmény a brit fővárosban közlekedő taxikkal szemben.

 

Forrás: vezess.hu

Vissza