furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Ford Transit készült jubileum

2013.06.25

Ford Transit bérlés, teherautó bérlés, kisteherautó kölcsönzés

A Ford 1965 óta gyártja a Transit különböző változatait, amelyekből mostanra elkészült a hétmilliomodik példány is.

A Ford új kínai üzemének megnyitásakor bejelentette, hogy az újonnan felavatott gyárban készült el az 1965 óta gyártásban lévő Transit kisteherautó hétmilliomodik példánya. A jelentős eseményen részt vett Alan Mulally, a Ford elnök-vezérigazgatója is, aki elmondta: „A Ford Transit milliók életében és munkájában játszik fontos szerepet. Akár munkásokat szállít az építkezésekre, fontos csomagokat szállít ki, vagy betegekkel robog a kórház felé, az emberek a világ minden táján számíthatnak a Ford Transitra.”

A Transit 1965-ben jelent meg először a Ford kínálatában, azóta pedig számtalan karosszériaváltozatban készült, így gyártanak dobozos teherautót, billenőplatós és lakóautó változatokat, de készültek egyedi modellek is, többek között a Cosworth V8-as motorral felszerelt Supervanok. A Transit gyártási darabszáma 1976-ban érte el az 1 milliót, 1985-ben a 2 milliót, majd 1994-ben, 2000-ben, 2005-ben és 2010-ben bővült újabb milliókkal a gyártott mennyiség. Ha az eddig elkészült 7 millió Transitot egymás mögé felsorakoztatnánk, a Ford szerint a sor elérne Londontól egészen Sydney-ig és vissza.

A Ford jövőbeli tervei alapján minden bizonnyal még rövidebb idő kell majd a következő egymillió Transit legyártásához, mivel az autógyártó jövőre bemutatja új kéttonnás Transitját Európában, amely csatlakozik a nemrég megújult Transit Custom, Transit Connect és a Transit Courier modellekből álló haszonjármű-palettához. 2014-ben ráadásul az észak-amerikai piacra is bevezetik a Transitot, amelyet helyben, Kansas városában gyártanak majd. A Ford tervei szerint 2016-ra évente 400 ezer egy és kéttonnás Transit modell kerül értékesítésre, ami azt jelenti, hogy minden 80 másodpercben eladnak egy ilyen modellt.

 

Forrás: auto2.hu

 

Ford Transit bérlés

Ford Transit kisteherautó kölcsönzés

Ford Transit furgon bérlés

 

Vissza