furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

török lesz a Ford Transit furgon

2013.07.19

A southamptoni gyárbezárás mintegy 531 munkást érint, ugyanakkor az amerikai cég a dagenhami motorgyárra is lakatot tesz, így további 750 munkavállalót bocsáthatnak el.
A furgon gyártását a törökországi kocaeli városba helyezik át. A Ford azzal indokolta a döntést, hogy ott jóval alacsonyabbak költségek, mint Európa más részén.

A cég vezetősége még tavaly októberben határozott a gyárbezárásról, mostanra pedig biztossá vált, hogy július 26-án gördül le az utolsó Transit a gyártószalagról az Egyesült Királyságban. A két gyár dolgozóit a Ford hajlandó átvenni többi európai üzemébe, mindamellett korkedvezményes nyugdíjat is felajánlott számukra.

Becslések szerint az elmúlt negyven évben legalább 2,2 millió darab Transit készült a southamptomi üzemben. A kocaeli gyár ugyanakkor sokkal nagyobb, mint az angliai egység. A török gyárban 185 ezer furgon készül évente, míg a briteknél csak 28 ezer darabot szereltek össze tavaly. Az utolsó európai gyártású Transit várhatóan a gyártó saját gyűjteményébe kerül.

Forrás: vezess.hu

Ford Transit furgon bérlés

Ford Transit kisteherautó kölcsönzés

Ford Transit kisbusz bérlés

Vissza