furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Peugeot Partner elektromos kisáruszállító

2013.04.18

Peugeot Partner bérlés, kisteherautó bérlés

2013 júniusától kapható a Peugeot elektromos kisáruszállítója a Partner Electric.

A kereskedések már májustól vesznek föl rendelést a modellre, melyet a gyártó tavaly ősszel mutatott be az IAA-n.
A kocsit egy 67 LE-s villanymotor hajtja, melynek maximális forgatónyomatéka 200 Nm. A hatótávolság persze erősen függ a felhasználástól és a sofőr temperamentumától, de a gyártó ígérete szerint akár 170 kilométer megtételére is alkalmas a kocsi.

Éppen ennek érdekében a Partner végsebességét 110 km/h-ban korlátozták. Kétféle tengelytávval, 4,38 és 4,63 méteres hosszúsággal rendelhető a nullemissziós dobozos, a raktér alatt elhelyezett akkumulátorok pedig elméletileg egyáltalán nem csökkentették a felhasználhatóságot, a Partner befogadóképessége 3,7 köbméter. A karbantartás és a fenntartási költségek jóval a hagyományos dízelek szintje alatt lesznek. 90 eurócent és 2 euró közé számolta a Peugeot a kocsi üzemanyagköltségét, attól függően, hogy a tulajdonos mennyiért jut elektromos áramhoz. Az elektromos hajtásból adódóan nincs olajcsere, de példásul a fékek is kisebb terhelésnek vannak kitéve. Kétféleképpen tölthető az elektromos Partner, 20 perc alatt az akkumulátorok már elérik kapacitásuk felét, 30 perc után pedig 80%-ot gyorstöltés esetén. Normál töltés esetén, hagyományos háztartási elektromos hálózatról nyolc és fél óra szükségeltetik a teljes töltöttség eléréséhez.

Peugeot Partner bérlés

Forrás: kamionhirek.hu & Peugeot Gablini

Vissza