furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Mercedes Vito E-Cell - e-kisbusz

2013.06.24

Mercedes Vito kisbusz bérlés

A brit vasútipari cég, a Network Rail két Mercedes Vito E-Cellt vásárolt abból a célból, hogy ezzel szállítsa dolgozóit a Coventry-ben található Tile Hill vasútállomásról a Westwood Leadership Development Centre-be, mely a cég főhadiszállása. A vállalat a brit vasút infrastrukturális fejlesztéseit végzi, központja az egykori állami vasúttársaság, a British Rail székhelye. A kisbuszok naponta többször ingáznak majd az állomás és az épület között.
Természetesen az elektromos hajtás végett kevesebb szennyező anyag kerül a levegőbe, használatuk inkább csak promóciós jellegű. A Network Rail ezzel a lépéssel is jelezni szeretné mennyire környezettudatos és hogy mennyire naprakész, ha az éppen aktuális technológia használatáról van szó. A Vito E-Cell az egyik legfejlettebb elektromos hajtású haszongépjármű, a Mercedes már jó ideje gyártja típust, nagy sikerrel. 82 LE-s elektromotorja 280 Nm maximális forgatónyomaték kifejtésére képes, a beltér alatt elhelyezett lítium-ion akkumulátorok összkapacitása pedig 36kW/h.

A kocsi használhatósága sem csorbult, teherbírása 850 kg maradt. Végsebességét a gyártó 89 km/h-ra szabályozta, mivel a hatótávolság fontosabb volt, mint száguldás. Így átlagos felhasználás mellett akár 130 kilométer megtételére is képes a Vito.

Forrás: kamionhirek.hu Fotó: Daimler

Mercedes kisbusz  bérlés

9 személyes mikrobusz bérlés

Vissza