furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Mercedes és Renault közös kisteherautó

2013.05.07

Mercedes Sprinter kisteherautó bérlés

Most nagyobban gondolkozik a két gyártó. A következő Sprinter már francia alapokra épülhet.

A Renault-Mercedes házasságból született Renault Kangoo furgon és Mercedes-Benz Citan furgon testvérpár után nagyon úgy néz ki, hogy nem ér véget a két gyártó együttműködése.
Noha szó sincs arról, hogy a franciák a prémium kategóriás német modellekbe szólhatnának bele későbbiekben, ám egy nagyobb áruszállító erejéig mindkét gyártó lát lehetőséget az együttműködésre.

Az együttműködés már csak azért sem ütközne akadályokba, mivel a Mercedes jelenlegi együttműködése a Mercedes Sprinter fejlesztésével 2016-ban véget ér, és a Volkswagen már most megerősítette, hogy onnantól kizárólag egyedül fejlesztik tovább a Crafter kisteherautót.

A Mercedes és a Renault közös nagy szállítója tehát 2016 után várható, ami modellciklus alapján pontosan az új Sprinter bemutatásával egy időre tehető.

 

Forrás: garazs.tv

Kisteherautó bérlés

furgon kölcsönzés

 

Vissza