furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Audi buszlimuzin?

2013.05.31

Audi kisbusz, kisbusz bérlés

Kisbuszt gyártana az Audi. Magyarországon készülhetne a négykarikás egyterű?

Wolfgang Dürheimer, az Audi kutatás-fejlesztési vezetője szerint ma már egyáltalán nem okozna foltot az Audi renoméján, ha buszlimuzinnal bővítenék kínálatukat - számolt be a brit Auto Express.

Az eredeti tervekben az A4 Avant nyújtott, három üléssoros változatáról volt szó, ezt azonban a jelek szerint sutba dobták, helyette egy egyszerűbb, ötszemélyes kompakt buszlimuzinról lehet szó - a helyzetet leegyszerűsítve a VW Golf Plus prémium rokonáról.

Az Audi persze nem saját magától jutott erre a forradalmi megállapításra: a Mercedes B-osztály sikere és a közelgő BMW 1 GT (Active Tourer) egyaránt ezt az új trendet igyekszik meglovagolni - vagy megteremteni.

A konszern MQB padlólemezére épülő, valamelyest nyújtott tengelytávval készülő buszlimuzin előtanulmánya legkorábban 2014-ben léphet színre.

 

Forrás: vezess.hu

Kisbusz bérlés

Vissza