furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

díjnyertes Volkswagen Multivan kisbusz

2013.04.17

Volkswagen Multivan kisbusz bérlés

 A Volkswagen Multivan minden adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy igazi klasszikussá váljon - legalábbis a Motor Klassik magazin több mint 22 ezer olvasója, illetve a hozzá tartozó www.motor-klassik.de internetes portál látogatói szerint.

A kisbuszok ("Vans") kategóriájának élén ugyanis a Multivan nagy fölénnyel bizonyult a "jövő klasszikusának".
A Volkswagen Haszonjárművek Multivan-je hosszú évek sikertörténetére tekinthet vissza, olyan elődök "arcképcsarnokával", amely párját ritkítja vetélytársai körében. A trend-alapító újdonság 1985-ben jelent meg a nagyközönség előtt, nem kisebb feladattal, mint hidat verni az egyterű, a Camper és a Transporter kategóriái közé. A hannoveri sikermodell - immár három generációján át - egészen napjainkig bravúrral teljesíti küldetését. A mai Multivan abszolút diszkrét és elegáns megjelenését a nagyméretű limuzinok előnyeivel ötvözi, a gépkocsi-vásárlók legkülönbözőbb célcsoportjait szólítva meg egyidejűleg.

Legyen szó családi autóról, túra- vagy éppen exkluzív business-modellről, a Multivan segítségével szinte minden lehetséges.

Volkswagen kisbusz bérlés

Multivan bérlés

Volkswagen Caravelle bérlés

Forrás: vwh.hu

Vissza