furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Volkswagen Multivanból parádés luxusbusz horgászok

2013.07.12

Volkswagen kisbusz bérlés, Multivan kölcsönzés, 6 személyes kisbusz bérlés

Az optikai tuning távolról nézve a világ legegyszerűbb foglalkozásának tűnhet, de az igényes belsőhöz bizony nem mindig elég, ha a műszerfalat meg a kormányt szénszálas anyaggal vonjuk be, és mögé bedobunk két Recaro versenyülést.

Egy fanatikus horgásznak például biztosan több kell ennél, de a lengyel Carlex Design kitűnően megoldotta a feladatot.
A Volkswagen T5 Multivant finom bőrrel és minőségi Alcantara textillel bélelték ki, hogy horgászosabb legyen, de annyira, hogy még a pohártartót és a kormányt is bőrhuzat öleli körül.

A halas témát mi mondjuk annyira nem vágjuk, legalább is egy ilyen belső alapján biztosan nem tudnánk megmondani, hogy a kocsi tulajdonosa nem egy informatikus vagy agysebész, de a végeredmény így is lenyűgöző.

A lengyelek figyelmét semmi sem kerülte el, így a járgányhoz egy egyedileg készített filézőkést is mellékeltek, amivel feltehetőleg igazi élmény lesz a pontyokat és csukákat darabolni a frissen kárpitozott járgányban.

 

Forrás: player.hu

9 személyes kisbusz bérlés

Volkswagen Multivan bérlés

Volkswagen kisbusz kölcsönzés

Vissza