furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Omnibus-Trading Sundancer midibusz

2013.07.17

kisbusz bérlés, buszrendelés sofőrrel

A bilikékre festett autóbuszt egy 12.22L-típusú Mercedes-Benz alvázra építették. A 12 tonnás jármű 8,3 méter hosszú és 29 utas szállítására alkalmas. A gyártó által közölt adatok szerint a különleges midibusz egy kicsit szélesebb a szokásosnál, ugyanis tengelytávja 4160 milliméter.

A Sundancer fantázianévre keresztelt midibusz a turistabuszoknak megfelelő utastér felszereltséggel készül. Ennek megfelelően már az alapkivitel tartalmazza többek között a tisztítható üléseket, az elhúzható tetőt, a légkondicionálót, a színezett duplaüvegezést, a csomagtárolót, a függönyöket, a DVD-lejátszót és a hűtőt.
A midi-kabrióbusz tervezésekor ügyeltek arra, hogy megkönnyítsék a kerekesszékkel utazók le- és felszállását, ennek érdekében a jármű hátuljába elektromos liftet építettek be.

A járművet az Euro 6-os kibocsátási normáknak megfelelő, 220 lóerős, négyhengeres motor hajtja, de a megrendelő kérésére lehetőség van egy ennél erősebb, hathengeres, 290 lóerős erőforrás beépítésére is. Utóbbival már akár száguldani is lehet, persze csak a megfelelő sebességhatárok között. A kiskerekes alváz ellenére a kocsi elég sok poggyászt képes elnyelni, ugyanis csomagtárolója 4500 literesre sikeredett.

A Sundancer összképe megnyerőnek tűnik, hiszen a midibusz a nagy városnéző buszokat megszégyenítő komfortot nyújtja. Igazából csak arra kell figyelni, hogy rossz időben a tető zárva legyen, mert egy nagyobb nyári zivatarnál percek alatt összegyűlhet az utastérben egy-egy nagyobb tócsa. Persze, lehet nyáron jól jön ennyi romantika.  

A holland gyártó 1995 óta foglalkozik kisbuszok, illetve midibuszok építésével elsősorban európai haszonjármű gyártók alvázainak felhasználásával.
Az Omnibus-Trading első kabrióbuszait Iveco Daily alvázra építette, ezek jelen pillanatban a Franciaországban az Autocars-nál vannak forgalomban.

Forrás: vezess.hu

Kisbusz bérlés sofőrrel

városnéző busz

Vissza