furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Luxus lakóbusz

2013.06.15

lakóautó bérlés

Az Element Palazzo fantázianevű lakóbusz 2 millió fontba, azaz nagyjából 700 millió forintba kerül. Ezért az összegért a vásárló kényelmes, franciaággyal felszerelt hálószobát, wellness kikapcsolódásra is alkalmas fürdőszobát, padlófűtést, valamint nagyképernyős tévét is kap. A jármű utastere többféle kialakítással készülhet, attól függően, hogy a megrendelő hány személyt szeretne kényelmesen szállítani.

A háromtengelyes, hatkerekű jármű különlegessége az úgynevezett "Sky Lounge"-funkció, melynek segítségével a tulajdonos egy gombnyomással felnyithatja a fedett tetőteraszt, amely egyedi világítással és bárszekrénnyel is felszereltek. A jachtokra emlékeztető felső tető mellett a karosszériában ügyesen elrejtett kerekek, a lenyíló oldalsó lépcsők, valamint a konvencionális formákkal szembeszegülő szélvédő-kialakítás miatt, a lakóbusz könnyedén összetéveszthető egy luxushajóval.

Bár az alapkivitel arany-bevonattal készül, a luxus-lakókocsi ettől függetlenül fehér színben is rendelhető. A menetközben felkerült szennyeződések letakarítására pedig nem szükséges a tulajdonosnak az autómosóba mennie, hiszen az önmosó-rendszer segítségével könnyedén megtisztítható a jármű külső oldala. A sofőr kényelméről a kifordítható bőrülés, valamint az ergonomikus műszerfal gondoskodik.

 "A célunk nem az volt, hogy egy új luxusjárművet alkossunk, hanem az, hogy elindítsunk egy új korszakot. Ezt egy tökéletes mesterművel sikerült megtennünk. - nyilatkozta a Marchi Mobile szóvivője a járműről, aki szerint a Dubai bemutatót követően jelentősen megnőtt az érdeklődés a különleges lakóbusz iránt.


Forrás: vezess.hu & Daily Mail

lakóautó bérlés

lakóautó kölcsönzés
 

Vissza