furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Ford Transit lakóautó

2013.09.16

lakóautó bérlés, lakóautó kölcsönzés, kisbusz bérlés Budapest, Ford Transit bérl

A Ford a düsseldorfi lakóautó-kiállításon mutatta be a megújult modellt. A Transit rövid tengelytávú kombi változatára épülő jármű az év negyedik negyedévétől vásárolható meg igaz, egyelőre csak Németországban. Az új generációs modell a Ford és a Westfalia közös fejlesztésének eredménye.

A Nuggetben elkülönül a lakórész és a kiszolgáló helyiség. A oldalsó tolóajtón át megközelíthető lakórészben forgatható kapitányi szék szolgál vezetőülésként és első utasülésként, a háromszemélyes hátsó üléspad pedig tágas ággyá átalakítható. Az üléspad lehajtható asztallappal bővíthető, a magasított tetőrészben pedig egy nagyobb ágy is található. A lakóterületet a beépített szekrény, valamint további tárolóhelyek teszik még komfortosabbá. A kiszolgáló helyiségben főzőfülkét alakítottak ki mosogatóval, kétégős gáztűzhellyel, 40 literes hűtőszekrénnyel, valamint egy-egy 42 literes tartállyal a friss víz és az elhasznált víz számára.

A Westfalia kínálatának része a vezető és a forgatható kapitányi szék, valamint a hárompontos biztonsági övekkel felszerelt háromszemélyes (könnyen ággyá alakítható) hátsó üléspad. Alapfelszereltséghez tartozik a két, felül zsanérozott oldalablak a rájuk szerelt szúnyoghálóval, a minden ablakhoz járó függöny, a prémium laminált anyagból készült bútorelőlapok, a LED-es belső világítás és az időzítővel kiegészített állóhelyzeti fűtés.

A lakóautóban mindamellett rozsdamentes acél mosogató, kétégős, piezogyújtású gáztűzhely, 40 literes hűtőszekrény, főzőfülke, a konyhai rész hátuljában kialakított, kifordítható zuhanyzó, a tetőmagasításba épített ágy és egy lehajtható asztallap is megtalálható. A járművet továbbá ellátták egy 230 voltos konnektorral a kemping villamos hálózatához történő csatlakozáshoz, illetve beépítettek két 220 voltos és négy 12 voltos csatlakozót a belső térbe, valamint egy áramtalanító relét az akkumulátorhoz.

A lakóautóhoz rendelhető első elektromos ablakemelő, a fedélzeti számítógép, a bőrborítású kormánykerék, audiorendszer, a sebességtartó automatika, a fűtött ablakkal felszerelt csomagtérajtó, a klímaberendezés, a jobb oldali tolóajtó, az Auto-Start-Stop rendszer, a ködfényszórók, a statikus kanyarvilágítás, a fűtött szélvédő, a Ford EasyFuel és a 16 colos acél keréktárcsák.

A Ford úgynevezett kétszámlás tranzakció keretében kínálja a megújult modellt. Ennek köszönhetően a vásárlók közvetlenül egy Ford márkakereskedésben vehetik meg az erre a célra kialakított Ford Transit alapjárművet, melynek átalakítását a márkakereskedő által ajánlott Westfalia lakóautó-szakműhely végzi el. Így a teljes kiskereskedelmi ár két részre oszlik: az alapjármű és az átépítés árára, a kész lakóautó teljes vételára végül egy kombinált számlán szerepel majd.

Az új Ford Nugget motorházteteje alatt 2,2 literes Duratorq turbódízel motor található, mely 125 vagy 155 lóerős változatban rendelhető meg.  A motorhoz szériában hatfokozatú váltóművet kínál a gyártó. A lakóautó a gyengébb teljesítményű erőforrással 52 181 euró (15,6 millió Ft), míg erősebb egységgel 54 204 euróért (16,2 millió Ft) vásárolható meg.

A Németországban először 1986-ban bemutatott Ford Nugget-ből több mit 10 500 darab talált gazdára. A Ford Euroline változat 2001-es megjelenésével a Ford lakóautóinak németországi eladásai napjainkig meghaladták a 15 ezres darabszámot.
 

Forrás: vezess.hu

Lakóautó bérlés, lakóautó kölcsönzés

Ne keresgéljen sokáig az Interneten lakóautó után. Kérjen ajánlatot weboldalunkon keresztül lakóautó bérlésre.

Ha mégsem szeretne kempingezni, kisbuszt is bérelhet!

Kisbusz bérlés

Ford Transit bérlés

Vissza