furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Lakóautó Hütte-style

2013.09.02

lakóautó bérlés, lakóautókölcsönző, kisbusz bérlés

Düsseldorfban jelenleg is zajlik a lakóautó kiállítás, a Caravan-Salon, ahol Európa minden fontos gyártója jelen van.

A német Eura Mobil egy koncepciójárművel érkezett a showra, mely a Chalet nevet kapta. Maga az alapjármű nem újdonság, jól bevált műszaki alapokat használtak, a specialitása a busznak az anyaghasználatban, illetve a felszereltségében rejlik.
Ami a Chalet franciául, az a Hütte németül. A lakóautó kialakítását is ehhez igazították, próbáltak egy modern, mozgó hegyi pihenőhelyet kreálni.

Ezek az általában kis hegyi menedékek tradicionálisan fából készülnek, így a lakóautó építésénél annyi fát építettek be, amennyit csak tudtak. Díszítésképpen már a lakóbusz külsejére is jutott, főleg az ablakok köré, a fa felhasználása aztán a beltérben teljesedik ki. A belső felszereltségi elemek is inkább egy kisebb házat juttatnak eszünkbe, hagyományos lámpaernyők lógnak a plafonról, függönykarnis található a falon és egy valódi kandalló is található a fedélzeten.

Egyes részeket persze a legmodernebbe eszközökkel szereltek fel, de itt is úgy választották ki az alkotóelemeket, hogy még a csaptelepek krómozása és a kerámialapos főzőlap látványa se rontson az összképen.

Az Integra Line 670 SB alapjaira épített lakóbusz különlegessége továbbá, hogy valóban használható téli menedékhelyként, hiszen a gyártó téliesítette, így a havas hegyek között is száraz és meleg belső várja a felhasználóját.

Forrás: kamionhirek.hu

Lakóautó bérlés

lakóbusz kölcsönzés

kisbusz bérlés, mikrobusz kölcsönzés

Vissza