furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Volkswgen Multivan sportosan

2013.05.15

Volkswagen Multivan bérlés, Multivan kisbusz kölcsönzés

Bár a transzporterek luxuskiviteleit – VW Multivan, Mercedes Viano – nem feltétlenül azért vásárolják, hogy száguldozzanak velük, mindig akad egy-két lóerőre éhes vevő.
Többnyire már gyárilag kínálnak elég erős motorvariánst ezekhez a modellekhez, bár az óriási hasábtestet még a 200 LE feletti teljesítményű csúcsmotorok sem mozgatják túl sportosan. Aki mégis erre vágyik könnyen megteheti, hogy az igényeinek megfelelő buszt vegyen, csupán el kell ballagni egy tuningműhelybe és ki kell nyitni a pénztárcát.


Egy ilyen cég a B&B is, mely 29 éve foglalkozik Volkswagenek tuningolásával, legutóbb pedig a T5-ös széria csúcsán elhelyezkedő, 2 literes TSI benzinmotorral szerelt Mutivant vették kezelésbe. A végeredmény elég brutális, a turbós motorból 362 LE-t és 560 Nm-t sikerült kipréselniük, mellyel a Multivan 6,2 másodperc alatt van százon a végsebessége pedig 197 km/h-ról 245-re nőtt.
Ehhez az egész motort át kellett hangolni, új, nagyobb feltöltő került a motortérbe, optimalizált hengerfej, szívósor és kipufogó volt a kulcsa a nagyobb teljesítménynek.

A többleterő többlethővel is jár, ezért a B&B egy speciális töltőlevegő-hűtőt és olajhűtőt is beszerelt. A gyári futómű és fékek persze nem birkóztak volna meg az extra lóerőkkel, így a tuningcég ehhez is hozzányúlt, a sportrugók által 4 cm-el közelebb került a karosszéria az aszfalthoz, a Volkswagen Multivan pedig egy állítható keménységű sportfutóművet is kapott, így a kanyarsebesség is jelentősen nőtt. A megállásról a 6-dugattyús fékek és a 18-20 colos felnikre húzott úthenger szélességű gumik biztosítják.

 

Forrás: kamionhirek.hu

Béreljen Ön is Volkswagen Multivan kisbuszt!

Volkswagen Multivan kölcsönzés

Vissza