furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Volkswagen Multivan kisbusz 4x4

2014.03.07

Volkswagen Multivan 4x4 - kisbusz bérlés

A Volkswagen Multivan Alltrack kisbusz alapvetően eltér a piacon kapható többi „igáslótól”, egyebek mellett fényesre polírozott, 19 colos könnyűfém keréktárcsáival,
„Holdfény gyöngyház” árnyalatra fényezett külsejével és utastere igényes hangulatával.
Az alsó motorvédő lemezzel ellátott, szürke kontraszt árnyalatra fényezett és kimondottan robusztus első és hátsó lökhárító harmonikus együttest alkot a visszafogottan elegáns külsővel, akárcsak a kerékjáratok szegélyei, az oldalsó védőburkolatok és a rakodóperem védőborítása.

Ez a kettősség jelenik meg az utastérben is, amely minőségi és tartós anyagaival, magas fokú funkcionalitásával és a világjárók karakteres vonzerejével tűnik ki.
Az igényesen varrott, kék-szürke árnyalatú legfinomabb natúr bőr kontrasztot alkot a „vinterio” eljárással készült, sötétbarna eredeti hajópadlóval. Az alumíniumkeretes ablakok szegélye mentén húzódó, tenyérnyi szélességű dekorcsík szintén e porózus anyagból készült. E sáv a kartámaszok magasságában fut mindkét oldalon egészen a vezetőtérig, így teremtve kapcsolatot a középen elhelyezett infotainment rendszerrel, amely a 20 centiméter képátlójú, kapacitív érintőképernyőről vezérelhető. A megfelelő színvonalú hangzásvilágról a Dynaudio Surround hangrendszer gondoskodik.

A Multivan kisbusz természetesen jóval több erényt is kínál a puszta megnyerő külsőnél. 4Motion összkerékhajtás rendszerében nagy erejű 2.0 TDI erőforrás dolgozik, amely a hátsó tengely elé épített Haldex tengelykapcsoló felé továbbítja 180 lóerős teljesítményét. A jármű terepszöge elöl 21, hátul 15 fok.

Mindez pedig nemcsak bővíti a kínálatot, hanem az ügyfelek egyértelmű igényeinek kielégítése is, hiszen Európában minden ötödik Volkswagen haszongépjárművet összkerékhajtással rendel meg tulajdonosa.

Forrás: autoblog.hu

Multivan kisbusz bérlés hatékonyan!

Amennyiben Ön a weboldalunkon adja le kisbusz bérlési igényét, azt egyszerre több kölcsönző kapja meg. Az ajánlatkérők részére szolgáltatásunk díjmentes kényelmi szolgáltatás.

Vissza