furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Volkswagen Kombi kisbusz búcsú

2013.08.20

Kisbusz bérlés, VW kisbusz bérlés, Transporter bérlés, Multivan bérlés, Volkswag

Immár Brazíliában is követelmény a légzsák és az ABS az autókban, és a Volkswagen érthető okokból úgy döntött, hogy ezzel akkor befejezik a Volkswagen Kombi nevű kisbusz gyártását, amelyet 1957-ben kezdtek el.

Hatszáz darabos limitált kisbusz szériával búcsúzik az autó, egyfelől a fehér-világoskék hangulat jópofa, másfelől nem kell törődni az egyedi igényekkel, pontosan lehet készletezni a gyártáshoz szükséges alkatrészeket, nem lesz maradék a végén.
A limitált szériáról a rádió feletti plakett árulkodik, illetve a karosszérián is láthatunk többfelé jubileumi matricákat.

Fehér oldalfalú abroncsok, hátsó szélvédő fűtés, Kombi névvel díszített függönyök – ezek érdekes módon nem a limitált széria újdonságai, hanem a hetvenes években létezett luxusmodelleken is ott voltak már, csak aztán elfeledték őket több évtizedre.
Az akkorihoz képest a legnagyobb változás, hogy a mai autókban már 1,4 literes, soros négyhengeres motor csatlakozik a négyfokozatú, kézi kapcsolású váltóhoz – a boxert már sokkal korábban nyugdíjazták, mint magát az autót.
A Volkswagen Kombi Last Edition kisbusz ára 85 000 real, ami 8,1 millió forintnak felel meg.

 

Forrás: automotor.hu

Kisbusz bérlés

Volkswagen mikrobusz  bérlés

Transporter bérlés, Multivan bérlés

Vissza