furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

VW farmotoros kisbusz

2013.09.25

VW Transporter bérlés, kisbusz bérlés Budpest, mikrobusz bérlés, transporter bér

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Volkswagen megkezdte az előkészületeket a farmotoros VW Kombi gyártásának kifuttatására, tehát elkészítették a minden, az autóhoz elérhető extrával felszerelt búcsúzó szériát.

Azonban a gyár egy kicsit elszámolta magát, mégpedig azzal, hogy eredetileg csak 600 darabot akart készíteni a Last Edition nevű limitált szériából.
Akkora vásárlói érdeklődés támadt hirtelen az autó iránt, hogy úgy döntöttek a brazil döntéshozók, hogy még 600 darabot készítenek a gyárban, tehát összesen 1.200 darabos limitált szériával búcsúztatják el a farmotoros haszonjárművet.

Forrás: automotor.hu

Kisbusz bérlés Budapesten és országosan. Béreljen ön is kisbuszt hatékonyan weboldalunk segítségével! Ajánlatkérése egyszerre több mikrobuszkölcsönző részére jut el!

Volkswagen kisbusz bérlés

9 személyes VW kisbuszok mellett más márkára és típusokra is kérhet ajánlatot, növelve ezzel a kisbusz bérlésre vonatkozó ajánlatkérése hatékonyságát!

Multivan bérlés, Transporter bérlés

Volkswagen Transporter kisbusz kölcsönzés

Vissza