furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Limitált Caddy-vel ünnepel a Volkswagen

2013.02.03

Limitált Caddy-vel ünnepel a Volkswagen 30 éves a kisáruszállító

30 éves a kisáruszállító

A limitált kiadás könnyen felismerhető a fehérre fújt kilincsekről, lökhárítókról, visszapillantókról továbbá a krómozott hűtőrácsokról. A 44 centiméteres, ezüstre fújt felnivel szerelt kerekek és hátsó ajtón látható 'Edition 30' logó pedig jól megkülönböztethetővé teszi az ünnepi kiadást a hagyományos változatoktól.  

A jármű felszereltsége gazdag: a németek Bluetooth kapcsolattal, légkondicionálóval, bőr bevonatú kormánykerékkel, rádió és CD lejátszóval, elektromos ablakemelővel, fűthető külső visszapillantókkal, páramenetesíthető és ablaktörlőkkel szerelt hátsó ablakokkal, továbbá elektromosan fűthető vezető- és utasoldali ülésekkel készítették el az Edition 30-at. A műszaki tartalmon is tetten érhető az ünnepi hangulat, hiszen a Volkswagen kétliteres, 140 lóerős turbódízel motorral szerelte az Edition 30-at. A különleges Caddy a gyártó tájékoztatása szerint 10 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára.

Az első Caddy-t 1983-ban mutatták be, mely még az első generációs Golf pick-up alapjaira épült. A második típussal 1995-ben találkozhatott a nagyközönség, melyet később a pick-up változat, majd a jelenlegi-, harmadik generációs kialakítás követett 2003-ban. A hosszabb tengelytávval készített Caddy Maxi pedig 2007-ben érkezett a piacra. A Caddy Edition 30 Magyarországon is megvásárolható a dobozos ára bruttó 5,4 milliótól indul, 1,2-es motorral, a 2,0 literes dízellel 6,7 milliótól kapható.

Forrás: vezess.hu

Vissza