furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Volkswagen Caddy Cross 4x4

2013.06.03

Volkswagen Caddy Cross furgon

A Volkswagen már tavaly beharangozta a Caddy krosszosított változatának jövetelét.

A modell most megérkezett, kiegészítvén a Volkswagen Polo, VolkswagenGolf ás Volkswagen Touran Cross-családot.

A Caddy Cross az egyetlen haszongépjármű a sorban, bár biztos sokan fogják majd választani a körablakos változatot családi autónak is.
Főleg, hogy a Volkswagen Caddy az egyetlen a sorozatból, mely összkerékhajtással (4x4) is rendelhető. A Cross-modellek leginkább külsőleg különböznek a hagyományos típusoktól.


A gyártó ebben az esetben kicsit terepjárósra vette a figurát, bár nem kifejezetten terepre lettek tervezve ezek a kocsik. A Caddy Cross kerékjáratait mattfekete műanyag borítja, ezüstre fényezett alsó védelmet is kapott elöl és hátul is, de még a küszöbre is jutott védelem. A tetőkorlát is ezüst színben csillog, a B-oszloptól pedig gyárilag sötétítettek az ablakok a személyszállító kivitelnél, sőt a hátsó lámpákra is jutott a fóliából. Könnyen felismerhető még a Cross a 17 colos kerekeiről is, ezekre 205/50 R 17-es méretű gumikat húznak gyárilag.

Ha valakinek ez még mindig nem lenne elég feltűnő, akkor az megrendelheti a kifejezetten ennek a modellnek fenntartott vipera-zöld színt. A Cross a hagyományos Caddyhez képest luxusautó, multifunkciós kormánykerék, kétszínű kárpit, bőr-kiegészítők, ESP, hegymenet-asszisztens és légzsákok garmadája jár alapáron hozzá.

Ráadásul kiviteltől függően akár 3,2 m3 raktérrel gazdálkodhat a tulajdonos.

A motorválaszték több mint bőséges, két TSI-benzines – 102 és 110 LE – illetve 75 és 170 LE közötti dízelmotorokkal kapható a kocsi.
A 102 LE-s dízelhez 7-, a 170 LE-shöz pedig 6-sebességes DSG is rendelhető. Az összkerekes 4motion 110 és 140 LE-s gázolajosokkal kérhető, kívánság szerint a hátsó tengelyeken akár mechanikus sperr-difivel.

 

Forrás: kamionhirek.hu

Volkswagen Caddy furgon bérlés

VW Caddy egyterű bérlés

Vissza