furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Futárszolgálatok kedvenc frugona

2013.06.21

Transporter furgon bérlés, teherautó bérlés

Egy VW Transporter a leggyorsabb haszongépjármű a Nürburgringen. A Revo tuningműhely által kezelésbe vett T5-ös kisbusz Sabine Schmitz korábbi rekordját döntötte meg, amit anno egy teljesen gyári Ford Transittal állított fel.

Nem csak a szupersportautók között van óriási versengés a Nürburgring Nordschleifén elért köridők tekintetében, hanem gyakorlatilag mindenféle jármű esetében, beleértve a haszongépjárműveket is. Ezt bizonyítja a Revo tuningműhely által kezelésbe vett Volkswagen Transporter legújabb rekordja, ami Sabine Schmitz korábbi idejét javította meg, amit anno egy gyári beállításokkal rendelkező Ford Transittal futott, még a Top Gear autós műsor keretein belül.


A Nürburgring egyik legtapasztaltabb sofőrjének számító Sabine Schmitz ideje 10 perc 8 másodperc volt, ezzel szemben a Dale Lomas által vezetett felpaprikázott T5-ös kisbusz 9 perc 57 másodperc alatt ért körbe, ráadásul másfél kilométerrel hosszabb távot teljesített. A rekorddöntésben nagyban közrejátszott, hogy a Transporteren számos olyan módosítást végrehajtottak, amik jobban alkalmassá tették a pályahasználatra, például a 2,0 literes, ikerturbós motor teljesítményét 220 lóerőre növelték egy kis chip tuninggal, egy új sportkipufogóval és hatékonyabb hűtővel.

Szintén sokat javított a viselkedésén a Bilstein B14 futóműszett és a Team Dynamics kerekei Dunlop Direzza semi-slick gumikkal szerelve. Persze ezzel a konfigurációval a Revo T5-öse inkább közelebb áll egy pályaautóhoz, mintsem egy melós kisbuszhoz, de végülis érthető az igyekezet, hiszen mivel szállítsa egy tuningműhely az alkatrészeket, ha nem egy tuningolt kisbusszal. És azért látványnak sem utolsó.

 

Forrás: HVG.HU

 

Volkswagen Transporter furgon bérlés

Volkswagenn Transporter kisbusz kölcsönzés

teherautó bérlés

Vissza