furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Multivan sorozatban tizedszerre is Das Beste Auto

2013.01.31

Az "auto motor und sport" autós szaklap olvasói szavazásán tizedszer elnyert díj megerősítette

hogy a szavazásban résztvevőknek az egyterűek kategóriájában évek óta egyértelműen a Volkswagen Haszonjárművek Multivan típusa a kedvence.

A díjat Dr. Eckhard Scholz, a Volkswagen Haszonjárművek márka igazgatótanácsának szóvivője vette át, a Stuttgartban néhány nappal ezelőtt tartott rendezvényen, ahol így nyilatkozott: "A Multivan sok ügyfelünknek a kényelem és a használhatóság, a térkínálat és a variálhatóság, valamint a takarékosság és a vezetési élmény optimális kombinációját jelenti. Büszkék vagyunk erre a szavazói elismerésre - elvégre az összes tudásunkat és szívünket-lelkünket beleadtuk ebbe a típusba. A jövőben még tovább fejlesztjük majd ennek a koncepciónak az erősségeit, hogy a Multivan következő generációja is annyira vonzó legyen, amennyire csak lehet."
 A díj jelentőségét emelei, hogy egyedül Németországból mintegy 113 ezer olvasó voksolt a hagyományos "Die besten Autos" (A legjobb autók) pályázaton, 17 országból pedig 22 magazin vett részt a szavazáson. Tíz kategóriában 373 típusra adhatták le szavazataikat az olvasók. Újabb győzelmével a hannoveri sikermodell 2004 óta nem csekélyebb mutatványt hajtott végre, minthogy sorozatosan minden évben elnyerte ezt a rangos kitüntetést. Az idei szavazáson is az összes résztvevő mintegy 31 százaléka a Multivan típusra adta le voksát.

Forrás: VWH.HU

Multivan kisbusz bérlés

Volkswagen Multivan kisbusz kölcsönzés

Vissza