furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Tesco is a Mercedes Sprintert választotta

2013.09.03

Tesco házhozszállítás Mercedes Sprinter furgonnal

Mercedesekkel bővíti flottáját a Tesco

Stratégiai megállapodást kötött a két cég. Jelenleg 40 autó áll rendelkezésre az online rendelt termékek házhoz szállítására, és az év végéig 65-re szeretnék bővíteni a flottát.

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött kedden Budapesten a Tesco és a Mercedes-Benz, amelynek keretében a Mercedes a Tesco kizárólagos járműbeszállítójává vált.
A Tesco a Mercedes furgonokat használja az ez év márciusában elindított online vásárlási szolgáltatásához.

Nigel Jones, a Tesco-Global Áruházak Zrt. vezérigazgatója az együttműködést bejelentő sajtótájékoztatón elmondta, hogy jelenleg 40 autó áll rendelkezésre az online rendelt termékek házhoz szállítására, és az év végéig 65-re szeretnék bővíteni a flottát.

Ingo Fröhlich, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója azt hangsúlyozta, hogy a két vállalat - amelyek egyaránt stratégiai partnerei a magyar kormánynak - olyan példaértékű üzleti együttműködésbe vágott bele, amely Magyarország gazdasági növekedésére is kedvező hatással lesz.

Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár beszédében kiemelte: a magyar kormány és a nagy nemzetközi vállalatok szövetsége Magyarország sikerének egyik legfőbb záloga.

Forrás: hvg.hu

Mercedes Sprinter bérlés

hűtős furgon bérlés

Mercedes kisteherautó kölcsönzés

Vissza