furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

billenő platós teherautó

2013.10.04

teherautó bérlés, teherautó bérlés Budapesten, platós teherautó bérlés

A bányászati célra készített óriásdömperek eleve ijesztően hatalmas hatalmas méretűek, de nagyok között is vannak legnagyobbak, ezekre már szinte nincs is megfelelő jelző. Talán az, hogy gigászi, találó lehet, ilyen a belorusz Belaz gyártó által készített monstrum is, mely hivatalosan is a világ legnagyobb dömpere. Elvileg megfelelő dokumentációval is rendelkeznek ennek bizonyítására, a papírokat a Guiness-rekordok hivatalába is eljuttatták és várják az eredmény hitelesítését.
A 75710-es típusnevet viselő teherautó teherbírása 450 tonna, teljes terhelés mellett pedig össztömege akár 893 tonna is lehet. Természetesen a további adatok is szinte felfoghatatlanok, egy kerék átmérője körülbelül két átlagos ember magassága és ebből nyolc található a jármű alatt.

A meghajtásról két 16-hengeres dízelmotor gondoskodik, a kettő együttes lökettérfogata nem kevesebb mint 130 liter. Ezek egyenként 2300 LE leadására képesek, így összesen 4600 LE-s teljesítménnyel garázdálkodhat a dömper sofőrje. Már ezek a számok is brutálisak, azonban a maximális forgatónyomaték még ennél is sokkolóbb, egészen pontosan 18600 Nm-es. A teherautó végsebessége egyértelműen nem túl nagy. Egyrészt munkagép, tehát nem száguldásra tervezeték, másrészt ezt a tömeget még üresen is nehéz lenne lefékezni nagyobb tempóról.

Ehhez képest a max. 70 km/h is soknak tűnhet, azonban több mint valószínű, hogy ezzel a sebességgel ritkán fog majd haladni a dömper.

 

 

Forrás: kamionhirek.hu/

 

Weboldalunk segítségével könnyen talál a célnak megfelelő bérelhető teherautót.

Teherautó bérlés Budapesten és országosan.

Teherautóbérési ajánlatkérését egyszerre több teherautó kölcsönzőnek kézbesítjük, ezért hatékonyan bérelhet a teherautót segítségünkkel.

Platós teherautó bérlés hatékonyan

 

Vissza