furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Ford Ranger pick-up

2014.05.21

Ford Ranger pick-up bérlés

A Ford Ranger egyetlen pickup-ként szerepel a Ford európai kínálatában, ám sokoldalúságának köszönhetően szinte minden feladatnak képes megfelelni. A Ranger kiviteltől függően lehet egy vérbeli munkagép, egy családi autó, egy terepjáró, vagy akár mindez egyben. Igény szerint hátsó- és összkerékhajtással egyaránt elérhető az autó.

Három karosszériaváltozat közül válogathatnak a vásárlók, miközben a gépjármű hossza minden esetben azonos: a szimpla kabinos változat utastere két ülést kínál, mögötte pedig egy kimondottan tágas, 2,32*1,56 méteres plató kapott helyet. Az extra kabin oldalanként 2-2 ajtaja egymással szemben nyílik, az autó utastere a két első ülés mögött két lehajtható szükségülést kínál, a raktér pedig 1,85*1,56 méteres. Családi használatra a kedvelt duplakabinos kivitel a legmegfelelőbb, amely már 5 utas számára képes elegendő férőhelyet biztosítani, utasterének kényelme és mérete a kompaktkategóriájú autókéval vetekszik, s ennek ellenére így is marad egy 1,56*1,56 méteres raktere. A Ranger terhelhetősége a kivitel függvényében 1,18-1,36 tonna között mozog, az összkerékhajtású duplakabinos változat pedig akár 3,5 tonnás fékezett utánfutó vontatására képes – fékezetlenül 750 kg-os utánfutót cipelhet az autó. A pickup biztonságosságát jól mutatja az EuroNCAP töréstesztjén elért ötcsillagos minősítés, amivel a biztonság tekintetében a kategóriában kiemelkedően jól teljesít a Ford pickupja, miközben a komfortot személyautós extrák teszik teljessé.

A Ranger 3-féle erőforrással rendelhető,és mindegyik teljesíti az Euro5-ös környezetvédelmi előírásokat. A 2,2 literes TDCI 125 és 150 lóerővel, s akár 375 Nm-es csúcsnyomatékkal rendelhető, a csúcsot pedig az öthengeres 3,2 literes TDCI egység jelenti 200 lóerővel és 470 Nm-rel – az összes kivitelhez hatfokozatú manuális váltó jár szériában, a legerősebb egységhez pedig hatfokozatú auto

Ford Ranger

mataváltó is kérhető. Hátsókerékhajtás kizárólag a szimplakabinos Rangerhez kérhető a 125 lóerős motorral kombinálva, az összes többi modell kapcsolható összkerékhajtást kap, ami 120 km/h-s sebességig aktiválható. A hátsókerékhajtású Ranger vegyes fogyasztása 7,3 liter/100 km a gyári adatok szerint; az összkerekesek 7,6-7,8 literes étvággyal bírnak, miközben a csúcsmodell kézi váltóval 9,7, automatával pedig 10 litert kér. A változatos igényekhez változatos abroncsok dukálnak: a Ford pickupjához nem kevesebb, mint ötféle abroncs rendelhető.

Béreljen Ön is Ford Ranger pick-up teherautót!

Vissza