furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Népszerű a Ford Ranger pick-up

2014.06.28

Ford Ranger pick-up bérlés

Nem csak hogy töretlen, de folyamatosan nő a 2013-as ’Év Pickupja’ címmel jutalmazott, az év első négy hónapjában Magyarország legnépszerűbb pickupjának bizonyuló Ford Ranger népszerűsége hazánkban.

Olyannyira, hogy arányaiban idehaza ötször többet adnak el, mint Európában.

Bővebben: hungarokamion.hu

Pick-up bérlés

Adja le ajánlatkérését a teherautóbérlés weboldalon keresztül, hogy egyszerre több pick-up kölcsönzőhöz jusson el!

Béreljen Ön is pick-up-it ha csak ritkán van rá szüksége! Nem kell megvásárolnia, kedvező feltételekkel bérelhet is hosszabb távon négykerék meghajtású 5 személyes teherautót. Pick-up egy köztes kategória. Platós teherautó, amelyre akár doboz is szerelhető, miközben 5 személy is utazhat vele.
A pickupok nem jönnek akkor sem zavarban, ha le kell térni a kiépített utak adta biztonságos útvonalról, magas hasmagasságuk és kapcsolható összkerékmeghajtásuk nehezebb terepen földúton, sáros talajon szántóföldön is képessé teszi a teherautót a haladásra.

Teljes értékű teherautó, mégis sokan szívesen járnak pick-up-al a városban is. Tekintélyt parancsoló megjelenése magas üléspozíciója biztonságérzetet ad.

Reprezentációs célból sem utolsó.

Pick-up bérlés hatékonyan: teherautóbérlés.hu

kapcsolódó tartalmak
Vissza