furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Megújult az IVECO teherautó választék

2014.06.21

Iveco dobozos teherautó bérelhető

Az Iveco Daly lényege, hogy strukturálisan egy teherautó kicsiben. Létra alváz, hátsó hajtás, hátul dupla kerekes kivitel (is).

Alacsonyabbra hozták például a raktérpadlót, bár még mindig alvázas-hátsókerekes a konstrukció. Viszont a piacon a sima furgonokra van a legnagyobb kereslet, ezért kell kicsit azok felé tolni a Dailyt.

A haszonjárművek belseje az utóbbi tíz évben egyre személyautósabb lett, a Daily sem kivétel.

A Daily magassága eddig is megvolt, oda csak azért húztak vonalat, hogy a meglévő alacsonyabb változatok tetővonalát jelezzék. Az orrára írt 70-170 a megengedett össztömeget és a motorteljesítményt jelenti. A 70 az természetesen mázsa, tehát összesen lehet 7 tonnás a megrakott Daily furgon. A legrövidebb rakterű változat vonala természetesen nem azt jelenti, hogy ahhoz már nem jár hátsó kerék, viszont kicsit értetlenkedtem, hogy ilyen kicsi, 7 köbméteres bódéhoz minek Iveco, amikor ez már abszolút a Ducato-nagyságrend. Nálunk erre a méretre nincs ois kereslet, de Olaszországban sok ilyen fogy. Egyrészt az üzemszerűen nagy, kis területen koncentrált terhelés miatt. Például páncélszekrényt, vagy bankautomatákat szállítani, amitől egy önhordó furgon akkor is megrogyhat, ha a névleges terhelhetőségébe belefér. A 19,6 köbméterre pedig azért volt szükség, mert ennek így most nincs vetélytársa: a konkurensek (Vw Crafter, Renault Master) nagyából 17-ig nyújtózkodnak.

3 literes sor négyes motor 170 lóval - igen finom holmi.

Hogy kik vesztek Ivecót? Például azok, akiknek kettétört a Ducatója, mondják az ivecósok. A Ducato persze ebben a szövegkörnyezetben elsőkerék-meghajtású, önhordó karosszériás furgont jelent úgy általában, a Ducato tehát inkább afféle munkanév. Az Iveco nagy szilárdságú acélból készült hagyományos létravázra rakja a teherautóit, az alváz C profilokból épül fel, melyekben a víz nem tud megülni, tehát akkor sem rozsdásodik, ha az idő vasfoga lerágta már róla az alvázvédőt.

Forrás és fofó: totalcar.hu

Teherautó bérlés hatékonyan!

Fogalmazza igényeit és adja le teherautó bérlés ajánatkérését weboldalunkon! Az ajánlatkérését az igényeinek megfelelő teherautó kölcsönzők egyszerr fogják megkapni, így Önnek csak egyszer kell ajánlatot kérnie.

Amennyiben a kölcsönzőnek az adott időszakban van szabad bérelhető teherautója, saját érdekében minél előbb fog Önnek ajánlatot küldeni, hogy neogy más kölcsönző megelőzze őt.

Vissza