furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Pick-up 8 sebességgel

2014.07.26

Pick-up bérlés hatékonyan!

Amerikában a pick-up kategória nagyon sikeres. Ez annak is köszönhető, hogy fapados munkagépek mellett luxus pick-up-okat is lehet vásárolni.

A legnagyobb harc a hazai gyártók között zajlik, a Ford az F-150-essel, a Chrysler a Dodge Ram 1500-al, a General Motors pedig a Chevrolet Silverado/GMC Sierra kettőssel versenyzik a vásárlók kegyeiért. Szó szerint versenyeznek, mivel a legnépszerűbb kategóriában olyan megoldásokkal próbálják elorozni egymás elől a vevőket, melynek nem feltétlenül van sok értelme, viszont nagyon jó marketinget lehet rá építeni. A Ford turbós benzinmotorokkal és alumínium szerkezettel vakítja az amerikaikat, míg a Dodge légrugókkal és nyolcsebességes automata váltóval próbálja elcsavarni az emberek fejét.

Forrás: kamionhirek.hu

Pick-up bérlés

Amennyiben Ön pick-up kisteherautót szeretne bérelni, használja az ajánlatkérő kérdűívünket, A kitöltése pár percet vesz igénybe, amellyel órákat takarítjat meg.

Miért hatékony a tereherautó bérlés weboldalunk segítségével?

Az teherautó bérlésre leadott ajánlatkérése egyszerre több kölcsönzőhöz jut el. Ezért hatékony.

  • Azért mert Ön időt (és valószínűleg bosszúságot) takarít meg azzal, hogy nem kell 10-15 cégnek telefonálnia.
  • Önnek nem kerül többe, mert mi nem közvetítők vagyunk. A partnereink éves előfizetők, ezért mi nem teszünk %-ot a bérleti díjra.
  • Önnek nem kell egy adott típust kiválasztani. Kategóriára adja le az ajánlatkérést
Vissza