furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Ford Transit 2014 hamarosan berelhető

2014.02.23

Teherautó bérlés hatékonyan. Ford Transit kisteherautók bérelhetőek.

2014-es Ford Transit számtalan karosszéria és felszereltség, meghajtás változattal érkezik. Valószínűleg sokan fognak ezekből bevásárolni a bérbeadók közül is, akik új autók bérbeadásával a prémium igényeket elégítik ki.

Az új Ford Transit többféle terhelhetőséggel, első, hátsó, vagy összkerék-hajtással, többféle máretváltozatban (hosszúság, magasság), illetve üléskiosztással - akad olyan is, ahol nem túl emberbarát módon egy sorban 4 ülés található - és motorteljesítménnyel variálható szinte a végtelenségig. Ha az apróbb felszereltségi különbségekbe bele sem megyünk, akkor is 450 féle variációt lehet összehozni a modellből. Motorválasztéka a 2,2-es Duratorq dízelmotor különféle teljesítményű - 100, 125 és 155 lóerős - változataiból áll.

Bővebben a vezess.hu cikkében

 

Weboldalunkon nem csak Ford Transit bérlésről szól!

A leadott ajánlatkérése egyszerre több teherautó kölcsönzőhöz jut el, így Önnek nem kell órákig keresgélnie az Interen bérelhető teherautók után kutatva.
Ne felejtse el a paramétereket minél pontosabban meghatározni a konkrétabb és könnyebben összehasonlítható árajánlatok érdekében!

Szolgáltatásunk a bérbevevők részére díjmentes, kényelmi szolgáltatás.

 

Vissza