furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Mercedes Vito teherautó bérlés

2014.07.26

Mercedes Vito dobozos teherautó bérlés

A Vito-sorozat a Mercedes-Benz közepes méretű haszongépjárműve, amely sokrétűségének köszönhetően széles vásárlókörnek képes megfelelni. Legyen szó áru-, vagy személyszállításról, a Vito szinte minden feladatra tökéletes, és személyautós kialakításának illetve technikájának köszönhetően vezethetősége is örömet okoz.

A Vito-sorozat alapvetően három fő kategóriára osztható fel: a kínálatot a dobozos kivitel, az ’Uni’ névre keresztelt ’vegyes’ változat, valamint a ’Kombi’ nevű személyszállító verzió alkotja. Tengelytávolságból két (3,2 illetve 3,43 métereset), hosszban pedig három opciót (4,76 / 5 / 5,24 méter) kínál a Mercedes, a közepes hosszúságú kivitel esetében pedig kérhetünk akár magasított tetőt.

A dobozos Vito még legkompaktabb formájában is 5,2 köbméteres rakteret kínál, aminek mérete egészen 7,4 köbméterig terjed – ennyit tud a közepes hosszúságú, magasított verzió, míg a hosszú normál magasságú adata 6,2 köbméter, ám ebbe például akár 3 euro-raklap is elfér egymás mögött.
Az Vitók össztömege 2.8, 3.05 és 3.2 tonna lehet, hasznos terhelhetősége pedig a kivitel függvényében 0,8-1,35 tonna között mozoghat. Az ’Uni’ kivitel az akár hat személy szállítására alkalmas utastere mögött változattól függően 3-4,5 köbméternyi árut képes szállítani.

A Vito 9 személyes kisbusz változatban is elérhető.

Vito 9 személyes kisbuszA személyszállító Kombi esetében magas tetőt nem kérhetünk, ám ennek ellenére 8, vagy akár 9 fő elszállítására képes a 3,05/3,2 tonnás össztömegű Vito – a hasznos terhelés 1-1,24 tonna között változik, az ülések mögött pedig a hossztól függően 430/730/970 literes poggyásztér marad – a hosszabb verziók így 9 fő utaztatása esetén is elegendő helyet adnak a csomagoknak.

A hajtásláncok széles spektrumát biztosítja a Mercedes-Benz a Vito-családhoz. A típus legnépszerűbb motorja kétségkívül a 2,14 literes négyhengeres egység, amely 95 (250 Nm), 136 (310 Nm) és 163 (360 Nm) lóerővel egyaránt elérhető. A csúcson két V6-os trónol: a gázolajos 3-literes és 224 lóerős (440 Nm), a benzines pedig 3,5 literes és 258 lóerő (340 Nm) leadására képes. A két csúcsmotorhoz szériában ötfokozatú automataváltó jár, ami a 95 lóerős alapverziót leszámítva a két erősebb 2,14 literes dízelhez is társítható – a négyhengeres dízelek szériában hatfokozatú manuális váltóval érkeznek. Alapesetben minden Vito hátsókerékhajtással érkezik, ám a két erősebb négyhengereshez felár ellenében társítható összkerékhajtás is – ez esetben automataváltó szintén tartozik a csomaghoz.

A hatékonyság terén szintén jól áll a modell: a kisebb dízelmotorokkal a gyárilag megadott vegyes fogyasztási értékek 7-7,5 liter körül mozognak (automataváltóval plusz fél literrel számolhatunk), az összkerékhajtás egy literrel emeli meg az étvágyat, s a V6-os dízel is megáll 8,4-8,6 literből – a benzines persze vegyesben 12-13 liter kér.

Mercedes-Benz Vito dobozos teherautó bérlés

Weboldalunkon leadott teherautó bérlés ajánlatkérést egyszerre több kölcsönző kapja meg. Több kisteherautó kölcsönző rendelkezik Vito furgonokkal és 9 személyes kisbuszokkal is.

Ajánlatkérése egyszerre több kölcsönzőköz jut el, mint egy mini-tender.

Teherautóbérlés hatékonyan!

 

Vissza