furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Gyermekszállítás kisbusszal - iskolabusz

2014.08.03

Kisbusz bérlés Budapesten

A romániai iskolabusz programhoz 600db kisbuszt rendeltek meg az Opeltől.

A német gyártó egy nyilvános pályázatot nyert meg, így ő szállíthatja azt a mintegy 600 darab kisbuszt melyről a kiírás szólt.
Az Opel  Movano tavaly bemutatott, frissített modelljeire épülő járművek első 100 példányát egy látványos sajtótájékoztató keretein belül adták át, Bukarestben.

A kisbuszok egyenként 16 gyerek, plusz a sofőr számár kínálnak helyet. Az alap az L3H2 3890 jelű karosszériaváltozat, ennek belsejét építi át egy román cég iskolabusszá.

A kocsikat egytől-egyig 2,3 literes dízelmotorokkal szerelik és a kor igényeinek megfelelően klímaberendezést is kapnak. Tekintettel a felhasználási területre, a Movanok végsebességét 90 km/h-ban korlátozták külön kérésre.

Az Opel 5 év garanciát vállalt a kisbuszokra.

 

Amennyiben Ön kisbuszt szeretne bérelni, a lehjobb helyen jár!

Adja le kisbusz  bérlésre ajánlatkérést weboldalunkon keresztül, amely hatékonyan egyszerre több kisbuszkölcsönzőhöz jut el. Bérelhet kisbuszt sofőrrel is, de 9 személyes kisbuszok bérléséhez nem kell különleges jogsoítvány sem,
9 személyes kisbuszok "B" kategóriás jogosítvánnyal is vezethetőek.

Vissza