furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Renault Master kisteherautó

2014.08.03

Renault kisteherautó bérlés

A Renault Master kisteherautó nem csak a Renault legnagyobb, még éppen, hogy B kategóriás jogosítvánnyal vezethető modellje, de a legjobban variálható és a leginkább sokrétű is egyben. Mindenféle igényre találunk belőle változatot, a személyszállítástól kezdve a fuvarozásig, a padlólemezestől a dobozoson át a billenőplatósig, 7,8-tól akár 15,8 köbméteres terhelhetőségig, egészen 2.151 kilogrammos teherbírásig, sőt első- és hátsókerékhajtású példányokat is találunk.

A teherautobérlés.hu weboldalon keresztül Ön hatékonyan tud teherautót bérelni, hiszen ajánlatkérése egyszerre több teherautókölcsönzőhöz jutr el!

Több partnerünknél is bérelhető Renault Master kisteherautó, hiszen igen sok változata van, jól variálható és persze B kategóriás jogosítvánnyal is vezethető.

A 19 különböző áruszállító furgon alapváltozatból a részletek különböző kialakítása révén közel 100 féle megoldás jön létre.

A beszálló Master 3.182 mm-es tengelytávjához 5,08 méteres hossz társul, de már itt is 2.583 mm hosszú és maximálisan 1.765 mm széles rakteret találunk. A hasznos teherbírás egy tonna környékén alakul, amelynek kihasználásához alapból 7,8 köbméteres raktér jár.

A csúcsot a 4,332 méteres tengelytávú furgon jelképezi. Ennek még B kategóriás jogosítvánnyal vezethető változata 15,8 köbméteres rakterében 1.176 kilogrammot cipelhet. A raktér több mint 4,8 méteres hosszúsága az extrémebb szállítási igényeket is kielégíti, épp, mint a 2,05 métert közelítő raktérmagasság.

Renault Master kisbuszBár vannak rövidebb tengelytávval 5- és 9-személyes változatai is, a Master 17 személyes kisbusza a kisebb méretekben történő személyszállítás egyik csúcsát jelképezi, igaz, 3,87 tonnás össztömege miatt vezetéséhez már különlegesebb jogosítványra van szükség. A kevesebb személyt szállító verziók kiválóan alkalmasak több célra, vagy akár munkaerő és munkaeszköz egyidejű fuvarozására, mivel változattól függően 2,8 és 4,7 köbméteres rakterük is van.

A motorpaletta egyetlen erőforrás három verzióját kínálja. A 2,3 literes dízelmotorból kérhetünk 100, 125 és 145 lóerőset is, amelyek 285, 310, illetve 350 Nm nyomatékkal képesek kínozni a főtengelyt. A két erősebbik verzióhoz hatfokozatú robotizált váltó is elérhető. A különböző verziók vegyes fogyasztása 7,5 és 8,3 liter között alakul 100 kilométeren.

 

A hatékony teherautó bérlés titkai:

  • Határozza meg pontosan az igényeit és minél részletesebben adja meg az adatokat!
  • Adja le kisbusz vagy teherautóbérlés ajánlatkérést weboldalunkon aminek segítsévéel egyszerre több kölcsönzőt érhet el!
  • Ne ragaszkodjon egy típushoz, hiszen a teherautó hasonlóak, sokszor egy típust más márkanév allatt is értékesítenek Opel Movano = Renault Master
kapcsolódó tartalmak
Vissza