furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Hyundai H350 kisteherautó

2014.09.13

Teherautó bérlés és furgon, kisbusz kölcsönzés hatékonyan!

Dél-Korea legnagyobb autógyártója, a Hyundai Motor Co. publikálta a H350, az elsősorban Európa számára szánt és fejlesztett kisteherautójának első képeit.

Az új jármű egy olyan variálható padlólemezre épült, amelyen háromféle – furgon, személyszállító, illetve nyitott platós kisteherautó – karosszéria is kialakítható.

A Hyundai ezzel a kisteherautóval és kisbusszal szeretné tovább erősíteni jelenlétét a haszonjárművek piacán és bővíteni vásárlói körét Európában.

A H350 formaterve praktikus, ugyanakkor vonzó. Akárcsak a koreai gyártó személyautói, a H350 első lökhárítóját szintén hatszögletű hűtőmaszk díszíti, amely két oldalán divatos lámpatestek – köztük LED-es nappali menetfény – ölelik körül a jármű orrát. Az autó oldalai mentén díszléc fut végig a furgon lemezei között és az oldalsó tolóajtón.

Forrás: Autoszektor

Addig is amíg az új H350 megérkezik, bérelhet kisteherautót több partnerünktől.

Teherautó bérlés hatékonyan.

Adja le ajánlatkérését kisteherautó bérlésre a weboldalunk kérdőívének segítségével. Az ajánlatkérést egyszerre több kölcsönzőhöz jut el, akikkel bérlés esetén Ön közvetlenül lphet kapcsolatba!

Az ajánlatkérés a teherautóbérlés.hu ingyenes kényelmi szolgáltatása. Nem kell feleslegesen telefonálgatnia, nem kell 20 e-mail külön-külön kiküldenie, agy jelentő időt takaríthat meg, sok felesleges beszélgetést úszhat meg.

kapcsolódó tartalmak
Vissza