furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés

megyék
 1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!


 2. Popup
 3. célország(ok):
 4. cím:

igények gépjárművel szemben
 1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
  xx

székhely adatok
minőségi elvárásaim


 1. biztonsági kód

 2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Gyakran bérelt kisteherautó típusok


kapcsolódó tartalmak

Melyik kisteherautókat szokták a legtöbben keresni, amikor úgy döntenek, hogy teherautó bérlés szolgáltatást vesznek igénybe?

Szinte minden ismert autógyártó fordít figyelmet arra is, hogy a furgonok és kisteherautók szegmenségen is kínáljanak modelleket a márkahű vásárlóiknak. Érthető is ez a márkapolitika, hiszen a modern autógyártás szinte olyan mint a LEGO makettek építése.
Egyes gyártók specializálódnak a motorra, mások a karosszériát adják nem is beszélve arról, hogy az egyes teherutó modellek alkatrészei szinte teljesen megegyeznek a személyautó változatokével.
Korábban nagy szém volt az is, ha hogy személyautós mászerfal van beépítve egy teherautóba. Ma már inkább azon lennének fennakadva a vásárlók, ha egy "B" kategóriával vezethető kisteherautó nem volna annyira kényelmes és könnyen vezethető mint egy személyautó.

Teherautó bérlés kapcsán még fontosabb kérdés ez.

Az emberek azért bérelnek teherautót, mert a napi tevékenységük közben nincs rá szükségük, csak kivételes esetekben.

Gondoljon csak bele, hogy milyen nagy probléma lenne, ha a bérelt kisteherautó vagy furgon vezetése nem volna annyira egyszerű, mint egy sima személyautó-é. Kölön szakma volna akkor a furgon vezetés.

Szerencésre nem így van. Ha szüksége van egy furgonra, ami "B" kategóriás jogosítvánnyal is  vezethető,  adja le ajánlatkérést teherautó bérlésre weboldalunkon keresztül.
Ez egy ingyenes kényelmi szolgáltatás, aminek a lényege az, hogy az teherautó bérlés ajánlatkérése egyszerre több kölcsönzőhöz jut el.

Nézzük milyen kisteherautó és kisbusz típusok érhetőek el a kölcsönzők kinálatában!

  • Opel Combo Cargo és Tour bérlés

   Az Opel Combo család Tour utónévvel rendelkező modelljei a személyszállításban, míg a Cargo keresztnévvel rendelkezők a fuvarozásban jeleskednek.

   A 2013-ban megújult modellcsalád normál és a Cargo esetében hosszított tengelytávval is elérhető.

   Több kölcsönző partnerünk is kinál Opel Combo teherautót bérlésre.
    

  • Iveco Daily teherautó bérlés

   Az Iveco Daily a nagyméretű furgonok/személyszállítók kategóriájába tartozik, s még éppen, hogy B kategóriás jogosítvánnyal vezethető. A típus megbízhatóságával és strapabírásával már sok hívet szerzett magának, s variálhatóságban sem marad el a konkurensektől.

  • Ford Transit teherautó bérlés

   Talán nincs a világon még egy olyan haszongépjármű, amely akkora portfoliót lenne képes felmutatni, mint a Ford Transit sorozata. Legyen szó akár személy-, vagy áruszállításról, a Transit mindenre kínál megoldást.  Teherautó  bérlés, akkor Ford Transit

  • Teherautó bérlés: Volkswagen

   A Volkswagen Transporter immár több mint egy fél évszázada határozza meg kategóriáját, a modell pedig a Volkswagen-modellpaletta egyik legsokoldalúbb tagja, s a konfigurációk tárháza szinte végtelen, amiről a több mint 460-féle összeállítási lehetőség tesz tanúbizonyságot. A Transporter-sorozat négy alapvető változatot képes felvonultatni: a ’hagyományos’ Transporter szállítási feladatok elvégzésére specializálódott, a Transporter Kombi egy egyszerűbb kialakítású, akár 9 ülőhelyet felvonultatni képes utasszállító, a Caravelle a Transporter Kombi igényesebb, elegánsabb változata, a Multivan pedig a sorozat luxuskivitele, maximálisan nyolc üléssel és teljesen variálható beltérrel.

  • Teherautó bérlés: Mercedes Sprinter

   A Sprinter a Mercedes-Benz nagyméretű teherautó típusa, amely gyakorlatilag minden igény kielégítésére alkalmas, de a 3,5t változat még "B" kategóriás jogsival vezethető. Legyen szó személy- vagy teherszállításról. A Sprinter-család technikája rendkívül fejlett, így hatékonyságban is az élmezőnyben jár a típus, a biztonságról és a komfortról pedig személyautós felszereltségek armadája gondolkodik.