furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés

megyék
 1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!


 2. Popup
 3. célország(ok):
 4. cím:

igények gépjárművel szemben
 1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
  xx

székhely adatok
minőségi elvárásaim


 1. biztonsági kód

 2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Dobozos teherautó bérlésDobozos teherautó, a sokoldalú – béreljen Ön is!

 • Megvan az új családi szekrény, de nincs mivel hazavinni?
 • Építkezik, de szeretne spórolni, ahol csak tud?

A megfejtés a dobozos teherautó bérlése lehet – de miért is előnyös a kölcsönzőkhöz fordulni ezzel kapcsolatban?

Összegyűjtöttük a furgonok előnyeit.

Mindenek előtt fontos tisztázni, hogy mit nevezünk dobozos teherautónak.
A személyautók oldaláról megközelítve olyan egyterűeket sorolhatunk a kategóriába, amelyek az utasok szállítása helyett az áruszállításra koncentrálnak. Persze sok esetben náluk sem mellékes a szállítható személyek száma, így a kisebb-nagyobb kétüléses modellek mellett találhatunk három, de akár öt, esetleg hat főt befogadó modellt. A helyet foglalók mögött nagy, fedett teret találunk – nem véletlenül előnyös a dobozforma.

Méretek tekintetében is gazdag a választék, így igényektől függően bérelhetünk olcsó, kisméretű áruszállítót, amelybe azért 1-2 köbméternyi tér van, de még a 3,5 tonnás össztömeg alatt – avagy a B kategóriás jogosítvánnyal vezethető típusok között – találunk 4-5 köbméteres rakterű, fél tonnával gond nélkül terhelhető modelleket. Ha ennél többre vágyunk, a megfelelő jogosítvány birtoklásával többet is kapunk.
A piac hemzseg a modellektől, egyetlen verzióból pedig könnyen lehet 5 különféle változat, így nem ritka, hogy egyetlen gyártó kínálatában tucatnyi értelmezését találjuk a dobozos egyterűnek.

Ennek megfelelően a teherautó kölcsönzőkben is szép számban találunk választható modellt, így gyorsan találhatunk a pénztárcánknak és az igényeinknek megfelelő típus.
Ahogy a variálhatóságuk és méretválasztékuk, úgy a felhasználásuk területe is sokszínű lehet.

Érdemes lehet dobozos teherautót bérelni!


Építkezéshez, lakásfelújításhoz, de költözéshez vagy a lakás szépítgetéséhez is érdemes lehet dobozos teherautót bérelni, hiszen gyakran a kiszállítási költségből megvan az egynapos bérlés, ha pedig hosszabb időre szeretnénk kihasználni az előnyöket, nagyobb kedvezményeket is megcsíphetünk.

 

Weboldalunk kényelmi szolgáltatása, hogy Ön egyszer megfogalmazott ajánlatkérését egyszerre több teherautókölcsönzőhöz jutattjuk el.

Ezért eboldalunk használatával teherautó bérlés hatékonyan tudja intézni!