furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

50 éves a Mitsubishi Canter

2013.04.17

Mitsubishi teherautó bérlés

Fontos évfordulót ünnepel a Mitsubishi Fuso, az első Canter éppen 50 évvel ezelőtt gördült le a futószalagokról.

1963 márciusában jelent meg a típus a japán piacon ahol eddig 3,7 millió darab talált gazdára. A kisteherautót azóta a világ minden pontján forgalmazzák, egész pontosan 150 országban lehet kapni, az európai piacra készülő kocsikat pedig 1980 óta a cég portugál üzemében készítik. Az elmúlt évek során nemcsak a lemezek alatt változott meg a Canter, jócskánt meg is nőtt.

Az első, T720-as kódjelű sorozat maximális terhelhetősége csak 2 tonna volt, ezt a mai gépek már jócskán túlteljesítik. Jelenleg a Canter nyolcadik generációja vásárolható meg a kereskedésekben, olyan technológiai finomságokkal, mint a hibrid-hajtáslánc vagy a duplakuplungos váltó. Pontosan a modell technikai fejlettsége miatt sok díjat, elismerést is begyűjtött, többnyire környeztbarát megoldásai miatt, de japánban például az év autójának is választották a Cantert, ami teherautónak a kiírás eddigi története során még soha sem sikerült. A Mitsubishi mindig is a kor technikai színvonalának megfelelően szerelte a teherautót, már például 1985-ben, a Canter ötödik generációjának bemutatásakor 130 LE-s, turbós erőforrást építettek a motortérbe, ami akkoriban igen ritkának számított. A Mitsubishi Fuso manapság a Daimler-konszern fennhatósága alá tartozik, a német vezetés is igen büszke a jubileumra. A Canter a Mitsubishi Fuso legkeresettebb terméke, szándékaik szerint ez a jövőben is így marad majd.

Forrás: kamionhírek.hu
 

Mitsubishi Canter kisteherautó bérlés

Vissza