furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Fuso Canter kisteherautó

2013.10.28

teherautó bérlés

Lassan itt van január 1-je, ettől az időponttól már csak Euro6-os motorral szerelt teherautók kerülhetnek a kereskedésekbe. A Mitsubishi szinte az utolsó pillanatra hagyta a Fuso Canter motorjának átalakítását.

A legsoványabb kivitelben ez 6 tonna hasznos teherbírást jelent, ami a kategória egyik éllovasává teszi a Cantert. A 9C15 és 9C18 jelzésű Mitsubishik szériafelszerelésként megkapják a dupla kuplungos váltót, a széles, „C”-komfortkabinnal szerelt verzió pedig minimum 150 LE-s, de kérhető, 175 LE-s, SCR-technológiával és részecskeszűrővel szerelt, BlueTec6-os motorral is.

Alapáron jár továbbá az ESP, a fékerőelosztós ABS és az 50 kW teljesítményű motorfék is. A szintén széria „Ecofficiency“ rengeteg olyan módosítást tartalmaz, melyekkel kifejezetten a fogyasztás csökkentése volt a cél.
Ilyenek például a start-stop automatika, a hosszabb tengelyáttétel, vagy a 2000 barra növelt befecskendezési nyomás. A 6,5 tonna össztömegű változattól fölfele ehhez jön még a csökkentett ellenállású gumi és módosított működésű részecskeszűrő is.

 

Forrás: kamionhirek.hu

teherautó bérlés

Ha Ön kisteherautót vagy furgont szeretne bérelni, ne keresgéljen tovább. A teherautoberles.hu weboldal segít önnek hatékonyan teherautót bérelni. Adja le ajánlatkrését teherautó bérlésre weboldalunkon, amelyet egyszerre több kölcsönző kap meg. A teherautókölcsönzők ajánlataikat közvetlenül Önnek küldik meg.

Vissza