furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Mitsubishi siker Indonéziában

2013.10.08

Mitsubishi teherautó bérlés, teherautó bérlés Budapesten, furgon kölcsönzés, fur

A Daimler szárnyai alá tartozó Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation sikeresen értékesítette Indonéziában az egymilliomodik haszongépjárművét. Az első példányokat az 1970-es piacra lépéskor keltek el, az eltelt több mint 40 év alatt pedig piacvezetővé nőtte ki magát a márka. Szinte minden második eladott teherautó Mitsubishi az ázsiai országban, idén, szeptemberig bezárólag a haszongépjármű-piac 45,8%-os részét uralták a japánok. Kategóriájában a Canter még jobban szerepelt.

Forrás - teljes cikk: kamionhirek.hu Fotó: Daimler

Weboldalunk segt Önnek kiválasztani e legjobb teherautókölcsönzőt! Használja az ajánlatkérő kérdőívünket, hogy egyszer megfogalmazott teherautó-bérlésre vonatkozó ajánlatkérését egyszerre több kölcsönzőnek juttassuk el! 

Teherautó bérlés hatékonyan!

Szolgáltatásunk a bérlők számára egy ingyenes kényelmi szolgáltatás. Rengeteg időt spórolhat meg azzal, ha furgonbérlési ajánlatkérését itt adja le, hiszen egyszerre több akár 15-30 cég is megkapja azt.

Több haszongépjármű-kölcsönző miatt szélesebb márka és típusválaszték, nagyobb esély arra, hogy gyorsan és sikeresen fog bérelhető teherautót találni.

Teherautó bérlés Budapesten és országosan. Furgonok bérelhetőek.

 

Vissza