furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Már rendelhetők a Ford új mikrobuszai

2013.07.15

Tourneo Connect Ford kisbusz bérlés

Az ötüléses Connect és hétüléses Grand Connect a Tourneo személyszállító-családhoz tartozik. A termékpalettán szerepel még a jövő év közepén megjelenő kompakt, ötüléses Tourneo Courier és a nyolcüléses Tourneo Custom. Az új járművek variálható ülésrendszerekkel, valamint szabadon alakítható rakterekkel és két oldalsó tolóajtóval készülnek majd.

A hajtásláncok listáján megtalálható a 1 literes EcoBoost benzinmotor (csak az ötüléses Tourneo Connect modellhez), valamint az 1.6 literes Duratorq közvetlen befecskendezéses turbódízel motor 75, 95 és 115 lóerős változata, illetve a 1.6 literes EcoBoost erőforrás, melyhez hatfokozatú automata sebességváltó is rendelhető.

Az új személyszállítók rugózását a kifutó modellek laprugós megoldása helyett csatolt lengőkaros hátsó futóművel oldották meg. Az elektromos szervokormány-technológia révén az autó jól irányítható, az új kormányműtől pedig azt várja a gyártó, hogy az üzemanyag-fogyasztást és a szén-dioxid kibocsátást egyaránt csökkenti a hagyományos hidraulikus rendszerekhez képest.


A Ford európai járműfejlesztő központja és a törökországi Ford Otosan mérnökcsoportja által közösen fejlesztett új Tourneo Connect a vállalat modern üzemében készül a spanyolországi Valenciában. A Tourneo Connect, a Tourneo Custom a kompakt, valamint az új Tourneo Courier közösen alkotja majd a Ford 2014 közepére teljes egészében megújuló európai személyszállító-kínálatát.
 

Forrás: vezess.hu

Kisbusz bérés

mikrobusz kölcsönzés

Ford kisbusz bérlés

 

Vissza